Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Granito vloer in toiletten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: granito vloer in toiletten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: granito vloer in toiletten leggen

Granito vloer leggen en schuren

Ik wil een granito vloer laten plaatsen in de nieuwe aanbouw, dat is ongeveer 2 bij 2,5 meter. Daarnaast moet de oude granito vloer die al in de grond ligt geschuurd worden. Deze is 15 m2.

Granito vloer maken

In de hal, vestibule, van 2.50 m2 en het toilet van 1 m2 wil ik graag een granito vloer laten plaatsen.

Granito vloer klassiek leggen

Het gaat om een keuken en hal van een nieuw te bouwen huis. De oppervlakte zal keuken, 6.50 x 8.48 meter, met aansluitend de hal van 4.50 x 8.36 meter. Met klassiek bedoel ik licht van binnen en donkere rand van buiten. Onder de granito vloer zal vloerverwarming geplaatst worden, is dit mogelijk?

Granito of Terrazzo vloer herstellen

We zoeken een bedrijf welke onze hal en toilet Granito vloer kan herstellen in mooie staat. Zie attachment voor de afmetingen van onze hal en toilet. De vloer is in goede staat alleen moet het gewoon weer in ere hersteld worden. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Granito vloer in jaren '30 huis

Jaren '30 huis waar we in de gang en toilet een Granito vloer willen laten leggen. De vloer waar het op gelegd moet worden is van hout. Toilet circa 100 cm bij 70 cm. Gang in 2 delen, circa 200 cm bij 100 cm m en 170 cm bij 180 cm. Ligt nu nog een houtvloer en ik weet niet goed of het hierop gestort kan worden?

Granito vloer in toiletten leggen

Granito vloer aanbrengen in 2 toiletten in jaren '30 woning. Toilet 1: 85 x 85 cm, begane grond Toilet 2: 85 x 105 cm, 1ste etage.

Granito vloer in hal laten leggen

Wij overwegen om onze tegelvloer in de hal van een jaren '30 woning te vervangen door een granito vloer. De oppervlakte van de hal is ongeveer 9,7 vierkante meter en van de keuken 4 vierkante meter (totaal ongeveer 14). Wat zouden de kosten hiervan zijn? Het gaat dan om een traditionele jaren '30 vloer met zwarte rand en licht van binnen. De huidige tegels liggen naar mijn weten verlijmd. Bij voorbaat veel dank voor uw reactie en met vriendelijke groet!

Granito vloer leggen in een hal en gang

We krijgen als het goed is eind deze maand de sleutel van ons nieuwe huis. Hier ligt nog nergens iets op de vloeren. Nu zijn we ons aan het oriënteren op de kosten en wat nu verstandig is. In de hal en gang van ongeveer 5,5 m² willen we graag een granito-vloer met donkere band langs de randen en een licht middenstuk. We willen hierover graag advies en een prijsopgave ontvangen van een ervaren vakman. Er staan foto's van de woning op Funda.

Granito vloer in keuken en toilet aanbrengen

Wij willen graag een granito vloer laten gieten van ongeveer 24 m2 In de keuken, bijkeuken en toilet. De ruimtes zijn leeg. Wat zijn de kosten hier van? Met vriendelijke groet,

Granito op badkamervloer leggen

De tegelvloer in de badkamer zal ik zelf gaan verwijderen. Daarna dient de vakman een granito vloer te storten. De oppervlakte is 4.6 m2.

Partners

Partners van Casius