Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Granito of terrazzo vloer herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: granito of terrazzo vloer herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: granito of terrazzo vloer herstellen

Granito of Terrazzo vloer herstellen

We zoeken een bedrijf welke onze hal en toilet Granito vloer kan herstellen in mooie staat. Zie attachment voor de afmetingen van onze hal en toilet. De vloer is in goede staat alleen moet het gewoon weer in ere hersteld worden. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Granito vloer leggen

Het gaat enkel om de vloer in de keuken, zo'n 3 m2. Daar ligt nu een zeil over een houten vloer heen. In de rest van de woonkamer ligt ook die houten vloer. Wat is praktisch als ondervloer voor de terrazzo vloer te nemen, ook in acht nemend dat de vloer even hoog als de houten vloer in de rest van de kamer moet zijn? Wat zijn de kosten? Zie ook de foto, muur rechts op de foto zal worden doorgebroken.

Granito vloer in hal leggen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat in onze hal een Granieten/Terrazzo vloer kan leggen. De ondergrond is beton waar tegels gelegen hebben. - Op welke termijn zou dit kunnen? - Hoe lang duren de werkzaamheden? - Moeten we nog ergens rekening mee houden? - Is het verstandig om ook de WC ruimte te doen? - Wat zijn de kosten? De hal is 4.33 x 2.28 meter maar er zit een trap bij. Ik kan een plattegrond aan u sturen. Alvast bedankt voor de informatie. Met vriendelijke groet.

Terrazzo vloer leveren en leggen

Voor onze nieuw te bouwen woning oriënteren wij ons op het gedeeltelijk voorzien van een granito vloer in: - bijkeuken 5,60 x 5,90 meter vloeroppervlak; - keuken 4,7 x 8 meter vloeroppervlak; - badkamer : 9 m2 vloeroppervlak.

Granito of terrazzo vloer leggen

Wij hebben onlangs een huis gekocht in Haarlem. Dit wordt volledig verbouwd de komende maanden. In de hal (4 m2), gang (9,5 m2) en in de keuken (10,5 m2) zouden we graag een granito of Terazzo vloer willen. Het huis is opnieuw gefundeerd en er ligt een betonnen vloer met vloerverwarming. Er ligt een andrahyt vloer in. Nog geen cementdekvloer. Dat kan in overleg door u verzorgd worden, anders doet onze eigen aannemer het. Zouden jullie kunnen aangeven wat de mogelijkheden zijn en de kosten voor de vloer? Uiterlijk maart moet de vloer erin liggen.

Terrazzo of granitovloer laten leggen

Ik wil graag op mijn hele begane grond Terrazzo/granito met zo'n band die de muren volgt. Dus vanaf de muur bekeken een stukje zwart, een stukje zwart/wit (klein), (ik vermoed dat die laatste dan tegels zijn) en het hele middelste gedeelte "spikkels". Het betreft de living, de keuken, het bureau, het waskot en het toilet. Geschatte oppervlakte totaal: 58 m2. Er ligt nu laminaat, wat daaronder zit weet ik niet. Het laminaat verwijder ik zelf. Het huis is van 1908. De kruipruimte is volgestort met beton.

Terrazzovloer in de hal aanleggen

Wij willen de originele granito vloer terug leggen in de hal. Het gaat om 6 m2. In een L-vorm. We willen graag een nieuwe Terrazzo vloer aan laten brengen.

Terrazzovloeren in keuken en hal laten aanleggen

Wil graag een ouderwetse terrazzo/granito vloer met zwarte omranding voor keuken =160 cm bij 340 cm. Hal = 120 cm bij 370 cm. Toilet 90cm bij 100cm Graag een offerte, hartelijk

Terrazzo in een winkel aanleggen

Klant gaat een winkel (opticiën) vanaf 1 augustus verbouwen. Het pand is verzakt en voorzien van een houten vloer. In de eerste week van augustus komt er een aannemer een betonnen vloer aanbrengen. Klant zoekt een bedrijf die daarna een terrazzo- of granitovloer wil aanbrengen. Het gaat een vloeroppervlak van ongeveer 135 m2 (4/5 meter breed en 25 meter diep). De zaak dient een 'begin 1900 sfeer' te krijgen. Klant heeft vooronderzoek gedaan en meent dat een granito- of terrazzovloer (eventueel met gerecycled glas) het beste past, maar staat ook open voor advies over andere type vloeren. Betonlook heeft niet direct de voorkeur. De opening is begin september 2016. De werkzaamheden moeten plaatsvinden in de periode van 8 augustus tot 31 augustus. Klant wenst graag offertes en advies.

Terrazzo polijsten op de badkamervloer

De badkamervloer is van granito/terazzo. Deze heeft kalkaanslag en witte plekken. Hij is 5m2 inclusier de opstaande randjes van ongeveer 10cm graag deze weer netjes maken, polijsten en impregneren als dat nodig is.

Partners

Partners van Casius