Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Granito of terrazzo vloer herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: granito of terrazzo vloer herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: granito of terrazzo vloer herstellen

Granito of terrazzo vloer herstellen

Ik zoek iemand voor het plaatsen van nieuwe plinten en herstel van onze terrazo vloer in de hal en gang. Het gaat om circa 12 m2 vloer met 5 scheuren van 2 a 3 meter. De twee nieuwe plinten zijn ongeveer 1,3 meter per stuk. Graag zou ik ook het witte middenstuk van het toilet (toilet is 1 m2) laten vervangen. Kleurcodes zijn ulmer 1-0 en nero 1-0. Het bevind zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Granito vloer herstellen in hal

Ik wil graag een offerte opvragen voor het herstellen van een terrazzo vloer. Op dit moment zit de vloer onder een tegelvloer. De tegels zal ik zelf verwijderen. De woning is gelegen in Nijmegen. Zie foto's jaren 30 woning hal. Kunt u mij een offerte geven voor het verwijderen van de tegellijm en het polijsten/herstellen van de granito vloer? Ook ontvang ik graag de prijs voor het herstellen van eventuele scheuren. De oppervlakte is +- 9m2. Het is op dit moment nog niet mogelijk om langs te komen, gezien we de sleutel van het huis nog niet hebben.

Granito of Terrazzo vloer aanbrengen

Het betreft het laten plaatsen van een nieuwe granito vloer in de hal, 1,08 x 2,68 meter. Belangrijk: in de hal zit een luik naar de watermeter. Daarnaast dient er een oude granito vloer in de gang van 7,10 x 1,01 meter gerestaureerd gepolijst te worden. De vloer is op 2 haarscheurtjes en wat verf resten gaaf. Het verzien van de bovengenoemde ruimte van granito plinten en 7 dorpels.

Granito of terrazzo op de vloer leggen

Het gaat om het leggen van een granito/terrasso vloer op de begane grond op beton met vloerverwarming. Het geheel is 37 m2 en loopt van de voordeur de woonkamer en de keuken in. Ik hoor graag prijs en afwerk mogelijkheden en hoeveel tijd het kost. Het zal gaan om een klus die half april begin mei van start kan gaan. Ik hoor graag van u.

Granito of Terrazzo vloer herstellen

We zoeken een bedrijf welke onze hal en toilet Granito vloer kan herstellen in mooie staat. Zie attachment voor de afmetingen van onze hal en toilet. De vloer is in goede staat alleen moet het gewoon weer in ere hersteld worden. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Granito vloer leggen

Het gaat enkel om de vloer in de keuken, zo'n 3 m2. Daar ligt nu een zeil over een houten vloer heen. In de rest van de woonkamer ligt ook die houten vloer. Wat is praktisch als ondervloer voor de terrazzo vloer te nemen, ook in acht nemend dat de vloer even hoog als de houten vloer in de rest van de kamer moet zijn? Wat zijn de kosten? Zie ook de foto, muur rechts op de foto zal worden doorgebroken.

Granito vloer in hal leggen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat in onze hal een Granieten/Terrazzo vloer kan leggen. De ondergrond is beton waar tegels gelegen hebben. - Op welke termijn zou dit kunnen? - Hoe lang duren de werkzaamheden? - Moeten we nog ergens rekening mee houden? - Is het verstandig om ook de WC ruimte te doen? - Wat zijn de kosten? De hal is 4.33 x 2.28 meter maar er zit een trap bij. Ik kan een plattegrond aan u sturen. Alvast bedankt voor de informatie. Met vriendelijke groet.

Terrazzo vloer leveren en leggen

Voor onze nieuw te bouwen woning oriënteren wij ons op het gedeeltelijk voorzien van een granito vloer in: - bijkeuken 5,60 x 5,90 meter vloeroppervlak; - keuken 4,7 x 8 meter vloeroppervlak; - badkamer : 9 m2 vloeroppervlak.

Granito of terrazzo vloer leggen

Wij hebben onlangs een huis gekocht in Haarlem. Dit wordt volledig verbouwd de komende maanden. In de hal (4 m2), gang (9,5 m2) en in de keuken (10,5 m2) zouden we graag een granito of Terazzo vloer willen. Het huis is opnieuw gefundeerd en er ligt een betonnen vloer met vloerverwarming. Er ligt een andrahyt vloer in. Nog geen cementdekvloer. Dat kan in overleg door u verzorgd worden, anders doet onze eigen aannemer het. Zouden jullie kunnen aangeven wat de mogelijkheden zijn en de kosten voor de vloer? Uiterlijk maart moet de vloer erin liggen.

Terrazzo of granitovloer laten leggen

Ik wil graag op mijn hele begane grond Terrazzo/granito met zo'n band die de muren volgt. Dus vanaf de muur bekeken een stukje zwart, een stukje zwart/wit (klein), (ik vermoed dat die laatste dan tegels zijn) en het hele middelste gedeelte "spikkels". Het betreft de living, de keuken, het bureau, het waskot en het toilet. Geschatte oppervlakte totaal: 58 m2. Er ligt nu laminaat, wat daaronder zit weet ik niet. Het laminaat verwijder ik zelf. Het huis is van 1908. De kruipruimte is volgestort met beton.

Partners

Partners van Casius