Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gietvloer met vloerverwarming aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gietvloer met vloerverwarming aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gietvloer met vloerverwarming aanbrengen

Gietvloer met vloerverwarming aanbrengen

Pu gietvloer van 95 m2 met vloerverwarming in een bestaande woning leggen.

Gietvloer in de woonkeuken

Oppervlakte 34 m2 in keuken die begin januari verbouwd wordt, waarbij de vloer voorzien wordt van vloerverwarming. Daar over heen moet de gietvloer komen. Het gaat om een offerte voor de gietvloer. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden en daarbij behorende prijzen zijn.

Gietvloer en PE tegels aanbrengen

We hebben een cementdekvloer waar ik vloerverwarming in wil frezen. Dat doe ik zelf. Daarop zouden we graag een betonlook gietvloer willen. We kunnen in totaal 2 cm omhoog. Zou u mijn meer informatie kunnen verstrekken of dit mogelijk is. We hebben ongeveer 60 m2 vloeroppervlak. Daarnaast ben ik van plan om een droogbouw vloerverwarming systeem aan te leggen op de eerste verdieping (80 m2) en heb daar op een egalisatie vloer nodig, omdat we van plan zijn PE tegels daarop te lijmen. Zouden jullie daar ook in kunnen voorzien en adviseren. Zou u mij eventueel ook een vrijblijvende prijs opgave kunnen sturen. Ons huis bevind zich in Gorredijk, Friesland. Begin 2018 uitvoeren.

Gietvloer in plaats van tegelvloer

Nu hebben wij tegel vloer met vloerverwarming ,wij willen gietvloer heeft dat gevolgen voor mijn vloerverwarming . Ong 72 vierkante meter

Vloer maken van betonlook, woonbeton of gietbeton

Graag willen wij een offerte ontvangen met daarin de kosten voor een vloer van woonbeton, of gietvloer met betonlook. Het gaat om 103 m2 oppervlak in een nieuwbouwwoning. De vloer mag best een stoer uiterlijk hebben. Dus lichte kleuren als eindafwerking zijn niet van toepassing De woning is nog niet gebouwd. Er is dus van alles mogelijk. Wel is het zo dat er vloerverwarming moet komen. De vloerverwarming, Cement-dekvloer en de betonlook afwerking is begroot in de offerte van de aannemer die ons huis gaat bouwen. Het kan dus zo zijn dat één van deze of meerdere komen te vervallen bij de aannemer. Dit ligt uiteraard aan de aanbieding waar jullie/u eventueel mee komt. In afwachting van u reactie en met vriendelijke groeten.

Zandcementvloer aanbrengen en vlakken

Het gieten van circa 45 M2 zandcementvloer van circa 2 cm dik en afvlakken ervan in verband met de aanleg ingefreesde vloerverwarming en voorbereiding gietvloer.

Gietvloer aanbrengen

Het laten aanleggen van een gietvloer (nieuwbouw woning voorzien van vloerverwarming afgewerkt met een cementdekvloer). Het gaat om een oppervlakte van 117 m² dit is de gehele woning, 2 verdiepingen exclusief badkamers. Graag ontvang ik ook een offerte voor 93 m², dit is de begane grond ook exclusief badkamer.

Gietvloer in badkamer maken

6,5 m2 gietvloer voor in de badkamer, kleur wit. Over nieuwe elektrische vloerverwarming heen

PU gietvloer aanbrengen

Wij willen in 2 badkamers en 1 toilet een PU gietvloer, met elektrische vloerverwarming eronder. In totaal gaat het om een oppervlakte van 10 m2. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. En de klant zoekt een vakman die de prijs berekend per m2.

Gietvloer leggen in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die wordt naar verwachting in mei 2018 opgeleverd. We laten er tijdens de bouw al vloerverwarming in de woonkamer van 50 m² aanleggen. We willen na de oplevering graag een gietvloer als afwerking. We laten ons graag even adviseren over de diverse gietvloeren en de kosten daarvan. Onze voorkeur gaat uit naar een vloer met 'betonlook'.

Partners

Partners van Casius