Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gietvloer van kleur veranderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gietvloer van kleur veranderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gietvloer van kleur veranderen

Nieuwe gietvloer in de douche storten

Huis uit 1932. badkamervloer ongeveer 5,5 m². grote tegels op de vloer ( 5 jaar oud) graag vloer in uni kleur. Ivoor/beige inloopdouche. Wellicht issue met douchegoot? Plus glazen douchepaneel dient tijdelijk verwijdert te worden.

Gietvloer van kleur veranderen

Ik zoek een vloerenbedrijf die een klein stukje gietvloer van 420 bij 270 cm kan renoveren. We zouden deze vloer graag een andere kleur geven. Dat kan ons betreft met een laklaag of een nieuwe laag vloer.

Gietvloer in badkamer maken

6,5 m2 gietvloer voor in de badkamer, kleur wit. Over nieuwe elektrische vloerverwarming heen

Gietvloer in badkamer laten aanbrengen

Het laten leggen van een badkamer vloer ongeveer 5 m2 in een lichtgrijze kleur.

Epoxylaag laten vervangen

Betreft een garage van 7X3. Ik heb zelf geprobeerd een gietvloer aan te brengen maar deze hardt niet uit. Gekocht bij epoxywinkel. Nl. Ik wil deze laag door een vakman laten verwijderen en ook een nieuwe laag door een vakman laten aanbrengen (RAL kleur 5014).

Gietvloer een lichtere kleur geven

Graag ontvang ik een offerte om de kleur van de gietvloer in de keuken en eetkamer te wijzigen van donkerbruin naar lichtgrijs. Het vloeroppervlakte is 38 m2, zie de bijgevoegde foto.

Cementgebonden gietvloer in de toiletruimte

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een cementgebonden gietvloer in de badkamer (2.40 x 1.75 meter) en toilet (1.10 x 1.10 meter). Kleur: grijs (betonkleur). Graag ontvang ik een indicatie van de prijs, maar ook een inschatting van de duur van de uitvoer. De vloeren zijn van beton met daarop tegels.

Gietvloer aanbrengen

Een gietvloer op de begane grond van een nieuwbouwwoning van zo'n circa 65 m2. De ondergrond is een betonnen vloer met vloerverwarming en afwerkvloer. De vloer is al geëgaliseerd. Ik wil een donkere kleur, tegen antraciet aan, met 'vlammen' erin. Het is een nieuwbouwhuis. De oplevering is in oktober.

Gietvloer aanbrengen

Gietvloer woonkamer, kleur nog niet bekend graag prijs per m2

Gietvloer met vloerverwarming in de badkamer

We willen een gietvloer in de badkamer van ongeveer 6 m2. De vloer dient inclusief elektrische vloerverwarming op een Lewisvloer met lichtgewicht beton geplaatst te worden. Wij denken zelf aan een lichtgrijze kleur.

Partners

Partners van Casius