Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gietvloer badkamer 8 m2? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gietvloer badkamer 8 m2. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gietvloer badkamer 8 m2

Gietvloer in de badkamer en het toilet

Wij willen graag een badkamer en een toiletvloer wat op dit moment een tegelvloer is vervangen voor een gietvloer. Mijn vraag is of dit over een plavuizen vloer heen kan. 3cm dik, oppervlakte van 3.5m2 in badkamer 4m2.

Gietvloer badkamer 8 m2

Wij willen een gietvloer in de badkamer, ook in het douchegedeelte. Totaal 8 m2 Graag antislip en klein opstaand randje bij de muren. De wanden worden gestuct en/of betegeld. Het is voor een nieuwbouwhuis, ondervloer met vloerverwarming wordt van te voren geplaatst. Materiaal ondervloer in overleg.

Badkamervloer egaliseren met gietvloer

Van een vloer met kleine blokjes tegeltjes 1 gelijke strakke giet vloer maken in de badkamer. Ongeveer 4 vierkante meter. Moet uiteraard dan daarna wel waterdicht zijn. Er komen geen tegels over heen.

Vloer egaliseren en pvc verlijmend leggen

We willen onze nieuwe pvc-tegels (Gerflor) verlijmend laten leggen. Daarom moet onze reeds gevlinderde cementdekvloer mogelijk voorzien worden van een minimale laag egalisatiemiddel. Het gaat om de gehele begane grond (exclusief een badkamer en een toilet). Het te behandelen vloeroppervlak zal circa 140 m2 zijn. Verwachte hoogte van nieuwe vloer zal ongeveer 2 mm zijn. Graag advies van een ervaren vloerenlegger en 2 prijzen; een met alleen de eventuele gietvloer en een met ook het verlijmend leggen erbij.

Offerte gietvloer nieuwbouw badkamer

Ik wil een gietvloer in de badkamer, met en zonder egaliseren van de casco badkamer (2.92m x 2.72m)

Granieten gietvloer leggen

Wij willen 2 wc (1,4 vierkante meter per stuk) en 1 badkamer (13 vierkante meter) voorzien van granieten gietvloer in nieuwbouw huis.

Gietvloer PU badkamer over bestaande vloertegels

Wij willen over de bestaande vloertegels in de badkamer een gietvloer. De tegels vinden wij niet mooi. De vloer is voorzien van vloerverwarming. De badkamer heeft ca 8m2 oppervlakte.

Gietvloer badkamer en toilet

We willen graag de badkamervloer en het toiletvloer laten gieten met een antislip laag. De totale oppervlakte van beide ruimtes is 2.5 bij 2.2 meter. De bestaande vloer is betegeld.

Vloer egaliseren woonkamer, badkamer en toilet

Ik wil een offerte voor het egaliseren van de woon- en badkamer, deze zijn beide voorzien van vloertegels. Na het egaliseren zal er woonbeton/ gietvloer geplaatst worden. Er wordt eerst een uitbouw geplaatst, de woonkamer na uitbouw zou 50m2 zijn. Badkamer en toilet gezamenlijk 5-6m2. Ik gok dat einde zomer begonnen kan worden met deze klus.

Gietvloer realiseren

Ik zou graag een gietvloer laten aanbrengen op de gehele benedenverdieping van mijn woning. Dat is +/- 60 m2 en betreft de volgende ruimtes: woonkamer, keuken, badkamer, wc, entree hal. Er hoeft geen oude vloer verwijdert te worden. Zou ik een offerte van u kunnen ontvangen voor deze wens? Bij voorbaat dank.

Partners

Partners van Casius