Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gietvloer op 1e woonetage realiseren van nieuwbouwwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gietvloer op 1e woonetage realiseren van nieuwbouwwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gietvloer op 1e woonetage realiseren van nieuwbouwwoning

Gietvloer op 1e woonetage realiseren van nieuwbouwwoning

Wij willen gietvloer (35 m2) op de 1e etage laten zetten (3 slaapkamers en overloop) en op de bovenkant van de trappen. Trap naar 1e etage en trap naar de zolder. Het betreft een nieuwbouwwoning waar de vloerverwarming al is geplaatst. Is het mogelijk om alsnog een gietvloer te realiseren?

Egaliseren vloer

Wij willen een dunne laag egaline laten aanbrengen op onze nieuwbouwvloer zodat we hem zelf kunnen verven om een gietvloer look te creëren. Het vloeroppervlakte is zo'n 70 m2, op de begane grond en de 1e verdieping.

Gietvloer leggen

In ons pand is beneden een bedrijf gevestigd met daarboven op de 1e en 2e verdieping woonruimte. We willen op de bovenverdiepingen graag een gietvloer laten aanbrengen van in totaal ongeveer 450 m². Er liggen hier en daar houten vloeren anno 1924, dus er moet goed bekeken worden wat de mogelijkheden zijn. In een klein deel ligt al een grindvloer die wij zelf kunnen verwijderen. Wij willen graag een afspraak maken om de klus hier te bespreken en uw advies en een prijsopgave te krijgen.

Gietvloer in appartement aanbrengen

Aanbrengen ve gietvloer in een appartement. 1e helft JUNI. Vermoedelijk eerst egaliseren. Graag deze kosten apart benoemen in de offerte. Betreft de gang-hal, woonkamer-keuken en 2 slaapkamers. Zie tekening schaal 1:100

Gietvloer aanbrengen

Het aanbrengen van een gietvloer op de 1e en 2e verdieping. Het gaat om ongeveer 70 m2. Het gaat om een nieuwbouwhuis uit bouwjaar 2011. De huidige vloer is novilon en kunnen wij zelf makkelijk verwijderen.

Aanbrengen van een gietvloer

Wij gaan in een nieuwbouwwoning wonen en willen graag een gietvloer in de badkamer. We willen dit graag met vloerverwarming. Wat zijn de beste opties voor ons? Bij de douche rekening houden met onder afschot leggen. Kunt u eventueel ook de vloerverwarming verzorgen? De badkamer is 3.35 x 2.15 meter = 7.20 m². De exacte postcode is nog onbekend, dus is een indicatie. En de gewenste 1e werkdag is ook een indicatie want het zou pas om begin 2018 gaan.

PU gietvloer aanbrengen

Gietvloer plaatsen. 105 m2 verdeeld over begane grond en 1e verdieping. Betreft nieuwbouw met vloerverwarming Graag offerte op basis van Laag 1 primer hechtlaag Laag 2 schraplaag voor uitvlakken ondergrond Laag 3 pu gietvloer (100% polyurethaan en kleurvast, hoog elastisch) Laag 4 slijtvaste topcoating uv bestendig (kleurvast en zo geluiddempend mogelijk)

Gietvloer op de begane grond en 1e verdieping aanbrengen

We overwegen een gietvloer voor de gehele begane grond en de 1e verdieping te realiseren (nieuwbouw). Aantal m2 begane grond is ongeveer 40, het aantal m2 van de 1e verdieping is ongeveer 45 m2. We gaan voor een gietvloer en niet een coating. Geen idee wat dat globaal kost. Vandaar verzoek om een prijsindicatie.

Gietvloer in badkamers en toiletruimte aanbrengen

In een renovatiepand wordt momenteel een verdiepingsvloer geplaatst. Ik wil daar op de 1e verdieping rond 1 mei dan een gietvloer laten leggen in diverse ruimtes. Het gaat om 2 badkamers met een inloopdouche, van respectievelijk 15 en 12 m², en om een toiletruimte van ongeveer 1,5 m². In de badkamers moet de gietvloer doorlopen in de inloopdouche. Ik ontvang graag een offerte.

Polyurethaan gietvloer aanbrengen

Graag ontvang ik offertes voor het aanbrengen van gietvloeren voor de volgende ruimtes op de 1e en 2e verdieping: slaap-/studeer/waskamer, 5.1 m², 9.8 m², 13.2 m², en zolder 43.2 m². Het betreft een nieuwbouwwoning (oplevering in week 28/29. De vloeren worden met zand/cementen dekvloeren afgeleverd. In de kleuren licht taupe. Plaatsen van plinten. Gewoon recht (ong. 7 à 8 cm hoog, gewoon wit)