Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gewapende betonvloer op zand storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gewapende betonvloer op zand storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gewapende betonvloer op zand storten

Zand/cementvloer aanleggen in garage

Het gaat om het storten van een zand/cementdekvloer voor een garage op nieuwe gewapende betonvloer en glad afwerken. De oppervlakte van de garage is ongeveer 33 m2. De elektrische vloerverwarmingsmatten worden wel nog onder de dekvloer gelegd voordat deze gestort wordt.

Gepleisterde cementdekvloer leggen

Graag ontvangen wij offertes voor een gepleisterde cementdekvloer. Het gaat om 92 m2 op de beneden etage. Hier hebben we de gehele vloer al vervangen (opbouw; isolatie - gewapende betonvloer) en willen we over de nieuwe vloerverwarming een gepleisterde cementdekvloer laten aanbrengen (opbouw 6 cm).

Gewapende betonvloer op zand storten

Wij willen een betonvloer inclusief wapening op 80 vierkante meter zand laten storten.

Gewapende betonvloer plaatsen in een buitenberging

Wij hebben een berging bij onze woning van 310 x 240 cm waar betonnen tegels in liggen. Die tegels zijn een beetje verzakt en bij regen komt er veel vocht omhoog. Ik wil die tegels laten verwijderen en daar een goede waterdichte betonvloer met wapening laten aanbrengen. Er moet folie worden aangebracht en tempex aan de zijmuren. De vloerdikte moet ongeveer 15 cm worden. Ik wil de bovenzijde glad afgewerkt. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te beoordelen en mij te adviseren. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.

Betonvloer slopen en nieuwe geïsoleerde betonvloer plaatsen

Wij laten onze woning verbouwen en zijn nu op zoek naar een bedrijf dat een betonnen vloer van 60 m² kan verwijderen en er daarna isolatiemateriaal en een nieuwe gewapende betonvloer kan plaatsen. Ook zouden we graag willen weten op welke termijn u dit kunt uitvoeren aangezien er enige tijdsdruk is (we wonen tijdens de verbouwing in de schuur). We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte in afzonderlijke posten.

Gewapende betonvloer storten in een schuur

Ik heb in onze gemetselde schuur een tegelvloer op zand liggen, die in het midden is verzakt. Ik wil die tegels laten verwijderen en daar dan een gewapende betonvloer van 6,5 m² laten leggen. De bakstenen muren staan op een gezonde betonnen fundering die enkele centimeters naar binnen uitsteekt en de wapening kan aan deze rand worden opgehangen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Betonvloer voor blokhut storten

In mijn achtertuin wil ik zelf een houten blokhut gaan plaatsen. De tuin is bereikbaar via een looppad en een gazon. Voor de fundering moet een gewapende betonnen vloer worden gestort op een kunststof folie. De afmeting van de vloer is 3880 x 2980 x 100 mm. Na het het storten moet de vloer worden geëgaliseerd. Voor het uitgraven en het aanbrengen van een zandlaag zorg ik zelf. Ik hoor graag vooraf wel even van u welke dikte die zandlaag moet hebben. Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van de folie, bekisting en wapening en voor het storten en afwerken van het beton.

Isolatieplaten met een zandcementvloer plaatsen

Ik heb onlangs een geïsoleerde gewapende betonvloer laten leggen van 52 m². Die vloer vloer ligt te laag. Ik wil er daarom vormvast isolatiemateriaal op laten aanbrengen met daarop een zandcement dekvloer. Ik ga daar later vloerverwarming in plaatsen. Ik laat de benodigde laagdiktes hier graag even bepalen en ontvang daarna uw offerte.

Gewapende betonvloer in een loods storten en vlinderen

Ik wil in een bestaande loods een betonvloer met wapening laten storten van 85 m² en die laten vlinderen. Ik denk dat een vloer van 20 cm dikte voldoende zal zijn, maar laat mij daar graag over adviseren. Er komen in de loods een hefbrug te staan en auto's. Ik wil de klus in september laten verzorgen en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Terrazzovloer aanleggen

Er wordt volgende week in onze keuken een 12 cm gewapende betonvloer gestort. In de cementdekvloer dient vloerverwarming te worden opgenomen. Te doen; • Leggen van het cementdekvloer inclusief vloerverwarming. Vloerverwarming hoeft niet aangesloten te worden; • Zwarte rand rondom de keukenopstelling ongeveer 10 meter; • Totaal oppervlak stampbeton ongeveer 29 m2; • Totaal oppervlak Terrazzovloer ongeveer 26 m2. Vraag: hoe is het geregeld met garantie in verband met mogelijk optredende scheurtjes? Kunt u mij een vrijblijvende offerte maken op basis van deze gegevens. Ik zie uit naar uw reactie.