Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gelijmde vloertegels verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gelijmde vloertegels verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gelijmde vloertegels verwijderen

Vloertegels verwijderen

In de keuken en gang willen we graag dat de gelijmde tegels plus lijm verwijderd worden. Het gaat om ongeveer 20m2. Daarna willen we graag dat dit geëgaliseerd wordt samen met de woonkamer en uitbouw, dat wordt in totaal samen ongeveer 60m2. Afvoeren puin in overleg. Het werk wat gedaan moet worden bevind zich op de begane grond en is goed bereikbaar

Gelijmde vloertegels verwijderen

Ik zou graag de vloer laten verwijderen op 2 verdiepingen. Beide zijn gemakkelijk van buiten te bereiken. 39,6 m2 en 39 m2. Het gaat om tegels van circa 40 x 40 cm. De werkzaamheden moeten op 18 december plaats vinden. Ik ga een bouwcontainer plaatsen, dus het puin kan daarin.

Vloertegels verwijderen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van de vloertegels in mijn benedenverdieping, rijtjeshuis, in verband met het aanleggen van vloerverwarming. Het betreft 40 m² gelijmde plavuizen.

Vloertegels verwijderen

In onze keuken ligt ongeveer 25 m2 gelijmde vloertegels met daaronder vloerverwarming. Wij willen graag dat deze tegels verwijderd worden en dat vervolgens de vloer glad gestreken wordt. Graag ontvangen wij een offerte hiervoor.

Tegelvloer verwijderen

Verwijderen van 42 m2 gelijmde vloertegels in woonkamer, hal en keuken, afvoeren van het puin. Vloer moet vlak genoeg zijn voor het leggen van laminaat met ondervloer