Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gelijmd tapijt verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gelijmd tapijt verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gelijmd tapijt verwijderen

Gelijmd tapijt verwijderen

Voor het betrekken van ons nieuwe (huur) pand in Nieuw Vennep willen we graag een offerte ontvangen om het aanwezige en gelijmde tapijt te verwijderen. Het gaat om circa 500 m2 kantoorruimte gelegen op de begane grond en 1e en 2e verdieping. We hebben de sleutel al, het is werk dat wel met beleid moet gebeuren zodat de ondervloer zo min mogelijk beschadigd wordt. Wij nodigen u dus graag uit om een proefstukje te doen voordat de klus vergeven wordt. Graag ook het tapijt afvoeren.

Verwijderen gelijmd tapijt uit appartement

Het betreft het appartement van wijlen mijn moeder. Per 1 juni wordt de huur beëindigd. Het appartement moet zonder tapijt worden opgeleverd. Het gaat om ca. 45 m2 verdeeld over hal, woonkamer (28m2), keuken (3m2), logeerkamer (7m2) en slaapkamer (13m2). Het betreft tapijt op foamrug gelijmd op de betonvloer. Tapijtverwijdering graag op maandag 25 of dinsdag 26 mei. Graag ontvang ik uw reactie en offerte.

Gelijmd tapijt verwijderen

Graag ontvang ik uw offerte voor het verwijderen van gelijmd tapijt (rug van jute gaas). Oppervlakte 133m, plus een trap met 11 treden, breedte 1mtr.

Verwijderen gelijmd tapijt en leggen nieuw tapijt

1e verdieping: 3 slaapkamers, 1 overloop, ca. 40m2 Trap: 13 tredes, incl. omloop 2e verdieping: 1 slaapkamer, ca 45m2. Inclusief meubels weghalen/terugplaatsen. In alle bovengenoemde kamers dus ook alles verwijderen en nieuw tapijt plaatsen. Materiaal willen wij graag in overleg doen met de gene die deze klus kan uitvoeren.

Vloerbedekking verwijderen

Van 2 trappen (24 treden) en twee overloopjes de (onder) vloerbedekking laten verwijderen zodat er nieuw tapijt gelegd kan worden. Betreft dichte trappen, wat op de stootborden zit kan er zo af, de rest zit gelijmd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gelijmd tapijt verwijderen

Wij krijgen aankomende vrijdag de sleutel van onze woning en volgende week vrijdag gaan ze daar vinyl leggen dus voor die tijd moet de vloerbedekking er uit. Graag een vaste totaal prijs voor het verwijderen van vloerbedekking. Ik weet pas vanaf vrijdag of het gelijmd is (ik ga daar wel van uit). Betreft de volgende ruimt's met afmetingen: Het totale oppervlakte van de te verwijderen vloerbedekking. 110 M2 Het aantal ruimtes waarin de te verwijderen vloerbedekking ligt. Hoe meer oppervlakte in 1 doorlopende handeling kan worden verwijderd, hoe sneller en efficiënter dit werkt. (3x kamer en 2x overloop) 2x kamer en 1x overloop op 1e verdieping, en 1x kamer en 1x overloop op 2de verdieping. Het aantal te verwijderen lagen. (1 laag) De soort ondergrond. (beton) Staan er wanden op het tapijt of ligt het er tegenaan. (tegenaan) Moet de vloerbedekking worden afgevoerd. (graag prijs wel en prijs net afvoeren) Wat is de afstand naar de uitgang (container). (2x trap) Moeten de kosten voor een container worden opgenomen in de offerte. Is er sprake van verdiepingen en, zo ja, is er een lift aanwezig. (Ja 1e en 2e verdieping en geen lift) Adres is in Nederweert. Ik hoor graag z.s. m de prijs (graag prijs incl. En prijs excl. Afvoeren) Graag alleen per mail!

Tapijt verwijderen

In verband met verhuizing moet huurwoning netjes worden achtergelaten. Geplande verhuizing is rond januari 2018. Tapijt moet verwijderd worden in drie slaapkamers op de eerste verdieping van een woonhuis. 2 x 3,4 = 6,8 m2 4,5 x 3,15 = 14,175 m2 3,3 x 3,15 =10,395 m2 Totaal: ongeveer. 31,5 m2 Tapijt is gelijmd met lijm op oliebasis (lijmresten zijn bruin). De ondergrond is beton. Eventueel met afvoeren, hang af van de meerprijs.

Vastgelijmd tapijt verwijderen

Op de eerste verdieping twee slaapkamers, een hal, een voorzolder en een zolderkamerspaak,Era en hal ontdoen van gelijmd tapijt en afvoeren. Plus minus 26 m2 schat ik.

Tapijt en laminaat verwijderen

Voor 28 juni verwijderen vloeren uit niet al te groot appartement. 2 slaapkamers kamers tapijt (hooguit randen gelijmd, maar grotendeels los en op isolerende platen), hal, keuken en woonkamer kiklaminaat op folie. Kan pas morgen plattegrond leveren, maar vraag nu is: - is het mogelijk voor 28 juni in Groningen - zijn tarieven op site nog steeds van toepassing, of moet ik rekening houden met extra kosten.

Tapijt verwijderen

3 kamers van ca. 20 m2 per stuk, gelijmd tapijt opnemen en afvoeren. Lijmresten verwijderen zodat direkt visgraat op de beton gelijmd kan worden. Kamers zijn op de eerste verdieping,dus een trap oplopen. Wij willen graag a.s. Maandag met dit werk beginnen.