Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gaten boren in een vloer met vloerverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gaten boren in een vloer met vloerverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gaten boren in een vloer met vloerverwarming

Gat boren in een vloer met vloerverwarming

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het boren van 5 gaten in onze plavuizen vloer met vloerverwarming en hieronder een betonnen vloer. 4 gaten van ongeveer 6 mm in elke hoek tegen de plint en 1 gat van ongeveer 15 mm waar TV komt te staan ook tegen de plint. De gaten moeten in kruipruimte uitkomen.

Gaten boren in een vloer met vloerverwarming

Ik wil per januari 2018 naar een nieuw bedrijfslocatie met mijn autogaragebedrijf. Ik wil dat pand gaan huren. Wij willen er 2 hefbruggen in plaatsen en deze moeten in de vloer vastgeschroefd worden. Nu zit er vloerverwarming in de vloer en kunnen wij niet zomaar gaan boren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een partij die hier ervaring in heeft. We krijgen graag uw advies over de beste aanpak en een offerte.

Gaten in betonnen vloer boren

Ik wil graag 2 gaten (rond) 150 mm, 1 gat (rond) 50 mm en 2 gaten (rond) 20 mm in betonnen vloer boren.

Gaten in de betonvloer laten boren

Voor het installeren van 5 radiatoren, met onder-aansluitingen, wil ik in totaal 10 gaten met een diameter van 25 mm geboord hebben. Tevens dienen er 2 gaten van 40 mm geboord te worden voor de CV leidingen. Het betreft een appartement op de begane grond met kruipruimte. Totale dikte van de vloer is ongeveer 30 cm, exclusief aanwezige grenen parketvloer. De werkzaamheden dienen op 6 of 7 april 2017 te worden uitgevoerd.

Hoge plinten monteren

Ik wil graag 32 strekkende meter plinten plaatsen, verstek zagen en in 1 plint 4 gaten boren voor de achterliggende stopcontacten, plinten zijn van meranti hardhout (14 cm hoog en 1.8 cm dik). De ruimtes zijn nu leeg. Voorkeur data plaatsen zijn 5 en 6 oktober 2015.

Gaten in de betonvloer boren

Bij deze graag een prijsopgave voor het boren van 2 gaten in de betonnen vloeren van ons huis. Het gat op de 1e verdieping zou 18 cm in doorsnee moeten worden en de vloer heeft een dikte van 170 mm beton. Het kan zowel van onder als boven geboord worden. Het gat voor de 2e verdieping zou 250mm in doorsnee moeten worden en de vloer heeft een betondikte van 22cm. Deze zou van onderaf geboord moeten worden.

Gaten boren door betonvloeren

Voor het installeren van een rookkanaal ten behoeve van een houtkachel willen wij twee gaten laten boren door onze beton verdiepingsvloeren. Graag zouden wij een prijs tegemoet zien voor het boren van een gat van 20 cm en een gat van 25 cm.

Plinten plaatsen

Nieuwe (klik) plinten plaatsen op een nieuw gestuckte muur. Dus inclusief gaten boren, bevestigingsrondjes vastzetten en plinten op maat zagen. 14 plinten komen deze week binnen.

Aanleggen betonnen vloer in Bunschoten. ...

Aanleggen betonnen vloer in Bunschoten. Sloopwerk is al gebeurd. Werkzaamheden bestaan uit gaten boren, aanleggen balken-broodjesvloer en storten beton. Oppervlakte tussen de 30 en 35 m2. Graag zsm reageren.