Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gat boren in vloer voor gasdoorvoer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gat boren in vloer voor gasdoorvoer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gat boren in vloer voor gasdoorvoer

Gat boren in een vloer met vloerverwarming

Ik wil 1 gat boren ter behoeve van een taatsdeur in de hal van onze woning. Er zit wel vloerverwarming dus daar moet op gelet worden.

Gat boren in een vloer met vloerverwarming

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het boren van 5 gaten in onze plavuizen vloer met vloerverwarming en hieronder een betonnen vloer. 4 gaten van ongeveer 6 mm in elke hoek tegen de plint en 1 gat van ongeveer 15 mm waar TV komt te staan ook tegen de plint. De gaten moeten in kruipruimte uitkomen.

Gat boren in vloer voor gasdoorvoer

Er dient een gat met een diameter van 250 mm ten behoeve van een rookgasafvoer geboord te worden.

Gat boren in betonnen vloer

Een afvoer moet omgelegd worden en daarvoor moet een gat van 60 mm geboord worden in de betonnen vloer.

Gat in de betonnen vloer maken naar de kruipruimte

Een gat in een betonnen vloer boren tot de kruipruimte. Gat moet zo'n 10 cm breed zijn.

Gaten in betonnen vloer boren

Ik wil graag 2 gaten (rond) 150 mm, 1 gat (rond) 50 mm en 2 gaten (rond) 20 mm in betonnen vloer boren.

Zwevende vloer leggen in een loods

In een gedeelte van een loods willen wij graag een vloer laten leggen om een egale, stofarme ondergrond te hebben voor onze werkplaats. Het gaat om ongeveer 50 m2. De huidige ondergrond is gemaakt van straatstenen en is niet egaal (deze is verontreinigd, de gemeente gaf aan dat je niet in de grond moet gaan boren), daarom verwacht ik dat een zwevende vloer nodig is. Alternatieven zijn welkom. De zwevende vloer moet tegen een stootje kunnen, zodat bij vallend gereedschap er niet meteen een gat in zit. Verder moet de vloer zware karren (+/- 100 kg) met zwenkwielen kunnen ondersteunen. Er is geen vereiste voor het materiaal, maar gezien de tijdelijke aard van de vloer (verwacht wordt dat we over 1-2 jaar weer verhuizen) is hoogwaardig materiaal niet nodig.

Gat boren in de betonvloer

Er moet een gat geboord worden in de betonvloer a 500 Mm voor een afvoer van een wasmachine.

Gat in een vloer met vloerverwarming boren

Wij willen graag een kookeiland met inductiekookplaat maar hiervoor moet een gat voor het doorvoeren van elektra in de vloer komen. Het is een betonvloer waar vloerverwarming in ligt en die is afgewerkt met natuursteen / marmer. Wij hebben geen tekening waar we aan kunnen zien waar de leidingen lopen. We nodigen bedrijven die hier ervaring mee hebben graag uit om de situatie hier te beoordelen en ons te adviseren. We ontvangen graag een offerte.

Gaten in de betonvloer boren

Bij deze graag een prijsopgave voor het boren van 2 gaten in de betonnen vloeren van ons huis. Het gat op de 1e verdieping zou 18 cm in doorsnee moeten worden en de vloer heeft een dikte van 170 mm beton. Het kan zowel van onder als boven geboord worden. Het gat voor de 2e verdieping zou 250mm in doorsnee moeten worden en de vloer heeft een betondikte van 22cm. Deze zou van onderaf geboord moeten worden.