Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garagevloer waterdicht maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garagevloer waterdicht maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garagevloer waterdicht maken

Garagevloer waterdicht maken

Mijn garagevloer is niet waterdicht en laat grondwater door. Na een flinke regenbui heb ik veel water in de garage. Ik wil dan ook een waterdichte vloer in mijn garage. Op dit moment liggen er tegels. Opp: 2.90 x 5 meter.

Opknappen en egaliseren van zeer onregelmatige garagevloer

Ik zou graag mijn garage vloer vlak en egaal willen hebben. Vloer is nu van beton/zandcement? Maar zeer onregelmatig (hoogte verschillen schat ik op 2-3 cm) scheef, hobbelig gaten en niet waterpas. Vloer is wel stevig en stabiel, geen verzakkingen. Vloer is niet behandeld tegen olie of vuil en niet waterdicht en dus niet schoon of vetvrij. Ik wil graag een gladde afwerking die ook stevig genoeg is om te werken met een garage krik, gereedschapskarretjes e.d. afmeting garage is 8.50 x 2.50 meter. Ik laat mij graag adviseren in de mogelijkheden.

Garagevloer coaten

Garagevloer van 4 x 7 meter, cementvloer gevlinderd met vloerverwarming. Klus is voor het aanbrengen van een sealer zodat de cementvloer waterdicht, krasvrij en onzichtbaar antislip wordt. Gebruik maken van industriële sealer aangezien dit een werkvloer wordt (geen woonvloer), afwerking moet dus tegen een stootje kunnen. Sealer wordt transparant, zijdeglans. Klus is in Rotterdam, vloer is rond half april klaar om te schilderen.

Garagevloer waterdicht maken

Renovatie en waterdicht maken betonen garagevloer