Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Garagevloer renoveren en egaliseren en een coating aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: garagevloer renoveren en egaliseren en een coating aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: garagevloer renoveren en egaliseren en een coating aanbrengen

Garagevloer renovatie

Er ligt een betonnen vloer. Het is 17 jaar oud en het is beschadigd door auto gebruik. Ik wil het laten renoveren. Misschien moet het ge coat worden. De vloer is 26 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Garagevloer renoveren en egaliseren en een coating aanbrengen

Ik wil graag mijn garage renoveren en daarvoor moet de betonnen vloer geëgaliseerd worden en voorzien worden van een coating. De vloer heeft wat beschadigingen deze zouden denk ik eerst gerepareerd moeten worden. Ik heb voor en maand een container besteld waar ik alle spullen in opberg. Na dit weekend zou er begonnen kunnen worden. De afmeting zijn 2.86 m x 5.50 meter.

Beschadigde garagevloer renoveren

Er ligt nu een plavuizen vloer in de garage die aan vervanging toe is, ook is er een smeerput aanwezig die we dicht willen maken en dan een nieuwe vloer over de oude vloer willen leggen.

Beschadigde garagevloer renoveren

Ik wil graag mijn garagevloer 18 m2 renoveren, is nu betonvloer, beschadigd, smerig in vrijstaande garage, niet verwarmd, niet vorstvrij.

Garagevloer renoveren

Garagevloer is verzakt. Is betegeld. De vraag is of betonnen vloer storten of verhogen en opnieuw betegelen. Het gaat om ongeveer 21 m2. Graag advies en offerte.