Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gang voorzien van laminaat? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gang voorzien van laminaat. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gang voorzien van laminaat

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Ik wil mijn gang van schuimbeton voorzien. Het is 16 m2 en moet 20 cm dik zijn. Er ligt een goede zand bodem en wordt voorzien van vloer verwarming.

Woonkamer, keuken en gang voorzien van laminaatvloer

Door de vaatwasser is er een lekkage ontstaan, hierdoor moet een oppervlakte van 76 vierkante meter vervangen worden. Graag ontvang ik een aantal offertes van wat de (globale) kosten zullen zijn.

Gang van laminaat voorzien

Er moet een gang met laminaat gelegd worden, maar er moet eerst het tapijt verwijderd worden dat zit geplakt, is dit mogelijk? De vloer is 5,30 bij 1,30 meter.

Vloertegels verwijderen

In een nieuw aangekochte eengezinswoning wil ik de vloertegels op de begane grond laten verwijderen. Het gaat om de woonkamer, keuken, gang en toilet. de vloer is voorzien van vloerverwarming die ik wil behouden. Het gaat om totaal ongeveer 50 m2. Het is nog onduidelijk of de tegels verlijmd of in cement gelegd zijn. Kan ik van beide opties een offerte krijgen? En wat wordt de meerprijs voor het egaliseren van de vloer? (geschikt maken voor laminaat). De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Nieuwbouw appartement voorzien van een vinyl Comfort clickvloer

Mijn nieuwbouw appartement is opgeleverd en ik wil daar in week 43 graag een vinyl Comfort ckickvloer laten leggen van in totaal 62 m². Er is hier vloerverwarming en er moet een geschikte geluiddempende ondervloer worden gelegd. Het gaat om de gang, keuken, woonkamer en slaapkamers, zonder drempels. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hiervoor tijd hebben in die week.

Kunststof clickvloer laten leggen

Wij willen graag de Cando Comfort Click kunststof vloer laten leggen. Het gaat om 55 vierkante meter. Het betreft een woonkamer, 1 slaapkamer en een gang. Daarnaast willen wij deze ruimtes graag voorzien van plakplinten. Ook deze zouden wij graag willen laten leggen. Wij gaan op 4 september 2017 verhuizen, daarom zouden wij graag de vloer laten leggen vóór deze datum.

Ondervloer, laminaat leggen, plinten plaatsen en afwerken

Het voorzien van keurig laminaatwerk, inclusie de plinten en afwerking, van de gehele nieuw gebouwde woning met 3 verdiepingen aan de Piet Fransenlaan in Groningen. Verwachte oplevering woning, medio september 2017 (en uitvoering na het stuckwerk en plaatsen keuken). De woning omvang: Begane grond: woonkamer met keuken, afgesloten entree/gang/vloerluik, trapkast (minus toilet en meterkast). 1ste Verdieping : 3 slaapkamers, overloop (minus badkamer en traphuis). 2de Verdieping: 2 slaapkamers, overloop (minus badkamer/techniek en traphuis). Afmetingen: Diepte woning b.g. : 9.63 meter. Breedte woning b.g. : 5,75 meter. Diepte woning 1 ste en 2de verdieping: 8.20 meter. Breedte woning 1ste en 2de verdieping: 5. 75 m. Het laminaat, de hoge plinten en de ondervloer is reeds aangekocht. Opname mogelijk tijdens kijkmiddag binnenkort.

Trappen renoveren en nieuwe houten vloer leggen

Graag willen wij onze 2 dichte trappen (16 treden, 1/4 draai en 18 treden 2 x een 1/4 draai) laten renoveren door middel van eikenhouten overzettreden met witte stootborden, inclusief anti-slipstrips. De gang en een klein zijkamertje op de 1e verdieping (ik schat 11 - 12 m2) moeten worden voorzien van een nieuwe eikenhouten duoplankenvloer (zelfde uitstraling als de trappen). Gaarne ontvang ik per mail een offerte, waarbij de totale kosten in kaart worden gebracht. Dus inclusief materiaalkosten en arbeidsloon. Eventueel wil ik de materialen zelf aanschaffen.

Laminaat met ondervloer leggen en afwerken

Het gaat om een kleine benedenwoning in Scheveningen waar ik op 24 oktober de sleutel van krijg. De woning wordt leeg opgeleverd en is voorzien van een houten ondergrond. In overleg met de vakman wil ik de vloer graag zo snel mogelijk laten leggen. In totaal gaat het om ongeveer 30 m2. In de bijlage voeg ik een plattegrond toe met de exacte afmetingen, het gaat om de keuken, slaapkamer, gang en woonkamer.

Vinyl vloeren leggen in een appartement

Wij zoeken iemand die een compleet appartement kan voorzien van een nieuwe vloer. Het is ongeveer 75 m2, 2 slaapkamer,s 1 berging, een gang en een woonkamer. Het gaat om een vinyl vloer.

Partners

Partners van Casius