Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Gang van laminaat voorzien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: gang van laminaat voorzien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: gang van laminaat voorzien

Laminaatvloer laten leggen

Voor mijn woning, bestaande uit een woonkamer, open keuken, gang en 2 slaapkamers heb ik 80 m2 laminaat gekocht. Met de intentie deze zelf te leggen. Na 1 slaapkamer, komt ik tot de ontdekking dat ik toch hulp nodig heb met leggen en bevestigen van 2 deur drempels. Er ligt al dampfolie en ondervloer. De afwerkplinten zal ik zelf leggen. 12 m2 heb ik zelf al gelegd.

Gang voorzien van laminaat

Er moet laminaat in gang 5. 30 bij 1. 60, maar eerst moet het tapijt er uit (geplakt) en en deukje opgevuld wat zijn de kosten en is dit mogelijk?

Tapijt vervangen door laminaat

Is het mogelijk om eerst mijn geplakte tapijt (geplakt) er uit te halen en kleine deuk in vloer te vullen en daarna laminaat te leggen, gang 5. 30 bij 1. 60?

Laminaat vervangen vanwege waterschade

De bovenbuurvrouw had lekkage bij de wasmachine aansluiting, daardoor liep er water bij mij uit het plafond, mijn laminaatvloer (65 m2) die drempelloos in het huis is gelegd, is in de gang en begin woonkamer opgezwollen, de woonkamer deur kan niet helemaal sluiten, en ik moet oppassen met het lopen in de gang dat ik niet struikel.

Reparatie van een laminaatvloer

Vanwege een lekkage in de leiding van mijn vloer is mijn laminaat beschadigd geraakt. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 2 vierkante meter en het betreft de gang van mijn appartement. Tevens heb ik afgekitte plinten tegen de muren laten plaatsen, waarvan er twee zijn losgehaald. Het laminaat is echter als 1 geheel in mijn woning gelegd. Ik dien een offerte te overleggen aan mijn verzekeraar ter reparatie.

Gang van laminaat voorzien

Er moet een gang met laminaat gelegd worden, maar er moet eerst het tapijt verwijderd worden dat zit geplakt, is dit mogelijk? De vloer is 5,30 bij 1,30 meter.

Houten vloer met luik naar de kruipruimte vernieuwen

Houtenvloer vervangen (in de beneden gang) inclusief het luik naar de kruipruimte. De afmeting van de vloer is plusminus 2,60 x 0,85 meter. De afmeting van het luik betreft plusminus 0,50 x 0,50 meter. Graag laminaat op de nieuwe vloer leggen (kleur grijs). Er zitten nu tegels op en die moeten verwijderd en afgevoerd worden.

Laminaat verwijderen, afvoeren en nieuw leggen

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het verwijderen van laminaat en het opnieuw leggen van laminaat. Het gaat om ongeveer 40 vierkante meter (enkel de gang). Er is sprake geweest van een riool ontstopping waarbij het laminaat in de gang is gaan bollen. Ik regel zelf het nieuwe materiaal. Oude laminaat voeren wij zelf af.

Laminaat met V-groef leggen

Graag zou ik een offerte aanvragen voor het laten leggen van 16 m2 laminaat in keuken en gang inclusief plakplinten en ondervloer. Ik vind zelf de GAMMA Bastion laminaat met V-groef antraciet 2,05 m² 8 mm erg mooi. Het oude laminaat inclusief ondervloer en plinten dient door de vakman verwijderd en afgevoerd te worden. De vloeren van mijn huis zijn niet van beton maar hout, misschien dat dit nog van belang is bij de keuze van het laminaat en ondervloer. Heb een waterschade gehad, en wil graag voor de verzekering een offerte kunnen overleggen, zodat de boel weer kan worden hersteld.

Laminaat leggen in meerdere ruimtes

Ik had graag iemand gehad voor me laminaat op slaapkamers gang en living en keuken te doen kan je mij even op weg helpen om iemand te vinden aub alvast me

Partners

Partners van Casius