Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering van een schuur slopen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering van een schuur slopen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering van een schuur slopen

Betonvloer in schuur storten

Betonvloer storten. We willen een nieuwe houten schuur van 5 x 6,5 meter. Er ligt nu zand. Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het storten van een betonvloer en het glad afwerken van deze. Er is geen fundering nodig, kan rechtstreeks op zandbed. Inclusief isolatie en bewapening. Schuur is goed bereikbaar voor de vakmensen.

Fundering van een schuur slopen

We hebben een huis gekocht en krijgen daarvan op 28 februari de sleutel. Er staat daar in de tuin een garage/schuur die wij zullen slopen. Wij zoeken een vakman die daarna de betonnen vloer/fundering van 38 m² kan slopen en afvoeren. De tuin is goed toegankelijk via een poortdeur. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Gewapende betonvloer storten in een schuur

Ik heb in onze gemetselde schuur een tegelvloer op zand liggen, die in het midden is verzakt. Ik wil die tegels laten verwijderen en daar dan een gewapende betonvloer van 6,5 m² laten leggen. De bakstenen muren staan op een gezonde betonnen fundering die enkele centimeters naar binnen uitsteekt en de wapening kan aan deze rand worden opgehangen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Fundering voor schuur maken

In de achtertuin die via een brandgang van 60 cm te bereiken is dient een fundering van 35 m2 gemaakt te worden. Hiervan zal er 20 m2 gebruikt gaan worden als schuur.

Gevlinderde betonvloer in de schuur aanbrengen

Graag wil ik een betonvloer gevlinderd in een bestaande schuur laten storten. De schuur staat op een fundering die rust op poeren. In de schuur lagen klinkers en is nu volgestort met zand. De schuur zal gaan dienen als opslag of werkplaats dus graag heftruck bestendig. Ik verneem graag van u. Het gaat om een schuur van 450 m2. Voor juni moet de klus klaar zijn.

Cementdekvloer laten leggen

Ik wil graag op de fundering van een gesloopte schuur een cementdekvloer laten plaatsen die enigszins glad is afgewerkt. Dit zal moeten aan de hand van een bekisting en op de fundering en tempex platen. De vloer moet ongeveer 15 cm hoog worden om gelijk te komen met het maaiveld en het gaat om een oppervlakte van 890 cm bij 375 cm. Voor het al dan niet wapenen van de vloer laat ik me graag informeren. Bij voorkeur mailen. Als u belt en ik neem niet op dan bel ik u terug.

Betonnen vloer in de garage storten

Bestaande straattegel vloer in de garage (bouwjaar 1998) van 6 x 3 meter is verzakt. Deze wil ik laten vervangen door een betonvloer. Verwachte werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de tegels (optioneel), onderlaag zand opvoeren, leveren van wapening en storten en egaliseren van 6 bij 3 meter betonvloer. Afvoeren van tegels (optioneel), voor de garage zit een oprit van 7 a 8 meter waar geen zwaar materiaal over kan. De schuur heeft een betonnen fundering. Graag ontvang ik een offerte.

Fundering voor een tuinhuis plaatsen

We willen een bestaande schuur vervangen voor een tuinhuis van ongeveer 560 cm bij 430 cm. Voor het nieuwe tuinhuis dient er een fundering geplaatst te worden. Dit dient door de vakman gedaan te worden.

Betonvloer storten

Ik wil graag een betonvloer laten storten van 4 x 6 meter en 20 centimeter dik. Deze zaal gaan dienen als fundering voor mijn nieuwe schuur. Graag wil ik hem ook afgewerkt hebben. Het staalwerk en bekisting doe ik zelf.

Betonvloer in de schuur aanbrengen

Ik wil graag een betonvloer in mijn schuur, omdat als het lang en hard heeft geregend er water in mijn schuur loopt. Dit komt denk ik door de voegen of onder de fundering door. De afmetingen zijn 4 meter bij 2.40 meter en heeft een dikte van 6 cm.