Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fundering leggen voor serre met optie tegelwerk en vloerverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fundering leggen voor serre met optie tegelwerk en vloerverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fundering leggen voor serre met optie tegelwerk en vloerverwarming

Fundering leggen voor serre met optie tegelwerk en vloerverwarming

Serre van aluminium uitbouw van 5 m bij 2. 40 m Hiervoor een fundering en vloer zodat de serrebouwer haar serre kan plaatsen. Eventueel afwerking qua tegelen en of vloerverwarming. Tuin bereikbaar, oppervlakte al uitgegraven en schoon zand gestort.

Broodjesvloer laten leggen en afwerken

We hebben op dit moment op de begane grond een vloer van gewapend beton van ongeveer 15cm dik. Deze lijkt wat verzakt te zijn. Hieronder ligt een kruipruimte van circa 70cm hoog, wat zou het kosten om deze vloer te slopen en te vervangen met een broodjesvloer dat ook geankerd wordt in de fundering van het gebouw. De ruimte is circa 23m2 (ongeveer 4m x 4.5m).

Veranda voorzien van betonvloer

Bij de woning wordt een veranda neergezet op een fundering. Onder de veranda willen we tegels leggen en daarvoor moet een beton vloer gestort worden. De oppervlakte is 15 x 2,5 meter. Er kan bewapening worden aangebracht omdat een beide zijden een muur is gemetseld die op een fundering staat. De vloer hoeft niet geïsoleerd te zijn.

Ondervloer en vloer leggen

Het betreft de vloer van een woonkamer en woonkeuken, ongeveer 30 m2, die verzakt is. Hij zakt niet verder, want de fundering is gerenoveerd, maar er is een hoogteverschil in de vloer die duidelijk voelbaar en zichtbaar is. Wat zijn de mogelijkheden voor het egaliseren van de vloer? Er ligt momenteel een eiken houten vloer.

Beton storten voor tuinhuisje

Ik wil een fundering laten leggen voor een tuinhuis. Het gaat om een oppervlak van 15 m2. De fundering moet 10 cm dik worden en de locatie is 10 meter van de weg vandaan.

Gewapende betonvloer storten in een schuur

Ik heb in onze gemetselde schuur een tegelvloer op zand liggen, die in het midden is verzakt. Ik wil die tegels laten verwijderen en daar dan een gewapende betonvloer van 6,5 m² laten leggen. De bakstenen muren staan op een gezonde betonnen fundering die enkele centimeters naar binnen uitsteekt en de wapening kan aan deze rand worden opgehangen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Zandcementvloer storten in de aanbouw

Voor onze aanbouw van 18 m2 zoeken wij iemand die een zandcementvloer kan leggen en materiaal kan regelen. Ongeveer 5 cm dik. Er ligt een betonnen fundering, vakman hoeft alleen te storten en de vloer te egaliseren.

Cementdekvloer laten leggen

Ik wil graag op de fundering van een gesloopte schuur een cementdekvloer laten plaatsen die enigszins glad is afgewerkt. Dit zal moeten aan de hand van een bekisting en op de fundering en tempex platen. De vloer moet ongeveer 15 cm hoog worden om gelijk te komen met het maaiveld en het gaat om een oppervlakte van 890 cm bij 375 cm. Voor het al dan niet wapenen van de vloer laat ik me graag informeren. Bij voorkeur mailen. Als u belt en ik neem niet op dan bel ik u terug.

Vloer egaliseren

Ik wil graag een laminaat vloer leggen in m'n huis zonder dorpels. Maar de vloer van de verschillende ruimtes in het huis liggen niet op dezelfde hoogte, waardoor ik eigenlijk gedwongen word dorpels neer te leggen. Ik zou graag de vloer willen egaliseren zodat ik me vloer aan een stuk door kan leggen. En volgens de woningbouw is de fundering niet sterk genoeg om over de hele woning beton te dragen. Wie o wie kan met deze beperking toch een geëgaliseerde vloer leveren.

Vloer egaliseren en radiatorbuizen wegwerken

Ik wil graag de radiatorbuizen in mijn huis laten wegwerken in de vloer of in de muren laten frezen. Tevens de vloeren egaliseren, zodat ik zelf laminaat kan leggen aan een stuk door. Totaal oppervlak is ongeveer 110 m² (inclusief badkamer, toilet en keuken). Volgens de woningbouw is de fundering niet sterk genoeg om over de hele woning beton te dragen.