Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Flexxfloors plaktegels laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: flexxfloors plaktegels laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: flexxfloors plaktegels laten leggen

Vloer egaliseren en Flexxfloors laten leggen

Ik wil graag in mijn nieuwbouw woning de beneden verdieping laten egaliseren en laten voorzien van Flexxfloors plaktegels, natuursteen antraciet. Het betreft de ruimtes: hal, woonkamer en keuken. Deze ruimtes hebben een gezamenlijke oppervlakte van 47.5 m2. Het gaat om een nieuwbouw woning met vloerverwarming middels warm water. Gaarne ontvang ik de prijzen in een vrijblijvende offerte van het egaliseren en het leggen van de vloeren.

Flexxfloor leggen

Wij hebben bij KARWEI Flexxfloors plaktegels gekocht voor ca. 9 m2, voor in de keuken. Voor het leggen van deze vierkante tegels willen wij graag een offerte.