Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Flexxfloors laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: flexxfloors laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: flexxfloors laten leggen

Flexxfloors laten leggen

Ik wil graag weten wat de prijs voor het leggen van 55 vierkante meter Flexxfloors is. Het artikelnummer van het type vloer is 570598. Het betreft een PVC vloer met click-system.

Flexxfloors met Portugees tegelmotief leggen

Betreft 12 vierkante meter 'Flexfloors' met Portugees tegelmotief leggen in de keuken. De vloer wordt nu nog geëgaliseerd en daarna zou de vloer gelegd kunnen worden. Materialen hebben wij al in huis.

Flexxfloors stick deluxe PVC vloer leggen

Ik wil in mijn badkamer (van 2. 80 x 2. 40 meter minus badkuip) een flexxfloors stick deluxe PVC vloer (zelfklevende stroken) laten leggen. Inclusief ondervloer. Inclusief afkitten. Inclusief plinten indien nodig.

FlexxFloors in visgraatmotief leggen

Wat zijn de kosten zijn voor het leggen van een Flexxfloors visgraatvloer van ongeveer 15 vierkante meter. De vakman kan direct aan de slag bij aankomst.

PVC in visgraat met egaliserende ondervloer laten leggen

Wij hebben een Flexxfloors zelfklevende PVC vloer bij de Gamma aangeschaft. Deze willen wij graag in visgraat door heel het huis laten leggen. Ongeveer 75 m2. Wat zou het ongeveer kosten dit door jullie te laten doen? De ondervloer hebben wij ook al aangeschaft. Deze zouden we ook graag willen laten leggen. Een donkere vloer die egaliseert, die hoort erbij. De ondervloer komt op een houten vloer te liggen. Ik zie het kostenplaatje graag spoedig tegemoet.

Flexxfloors laten leggen

Ik wil 16 m2 flexxfloors laten leggen. Het enige probleem is dat dit voor volgende week vrijdag de 29e moet gebeuren. Indien mogelijk, zou ik hier dan een offerte van kunnen krijgen.

PVC vloer leggen

In onze woning met 5 of 6 ruimtes, alles gelijkvloers, willen wij graag een PVC vloer leggen, Flexxfloors of Finessefloors. Ditkan ook nog laminaat worden daar zijn we nog niet uit graag een prijsopgave voor beide systemen, totaal gaat het om ongeveer 110 m2. De woning wordt medio November opgeleverd en heeft vloerverwarming als hoofd verwarming in het gehele huis. Het is de bedoeling dat het medio half november gelegd kan worden in verband met verdere planning. Behalve de prijs is beschikbaarheid en strakke planning qua tijd een must.

Flexxfloors laten leggen

Ik wil graag mijn Flexxfloors (stick system) laten leggen op een vooralsnog onbewerkte cement vloer. Het gaat om 2 ruimtes van samen ongeveer 11 m2.

Flexxvloer leggen

Ik heb in de gang van mijn woning 8 m² laminaat van de vorige bewoners liggen dat er slecht in ligt. Ik ga dat verwijderen en afvoeren en wil daar dan Flexxfloors laten leggen. Ik heb hiervoor bij Gamma de Flexxfloors Click Style Roma kunststof vloertegel 1171818 antraciet 2,16 m² per pak besteld. Ik laat graag even beoordelen of er daar eerst nieuwe ondervloer onder moet worden gelegd. Er is ook een vloerluik wat langs de randen netjes moet worden afgewerkt. Ik ontvang graag uw offerte. Ik wil desnoods wel voor 12 m2 betalen en ik heb geen haast maar ik wil graag dat de vloer eindelijk eens gelegd wordt.

Flexxfloors laten leggen in de gang

Ik heb in de gang van mijn woning 8 m² laminaat van de vorige bewoners liggen dat er slecht in ligt. Ik ga dat verwijderen en afvoeren en wil daar dan Flexxfloors laten leggen. Ik heb hiervoor bij Gamma de Flexxfloors Click Style Roma kunststof vloertegel 1171818 antraciet 2,16 m² per pak besteld. Ik laat graag even beoordelen of er daar eerst nieuwe ondervloer onder moet worden gelegd. Er is ook een vloerluik wat langs de randen netjes moet worden afgewerkt. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius