Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Flexxfloors click leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: flexxfloors click leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: flexxfloors click leggen

Flexxfloors Click leggen

Ik wil een flexfloor click laten leggen in een nieuw opgeleverd appartement van ongeveer 65 m2 met vloerverwarming als hoofdverwarming. Ik weet niet of er een ondervloer onder kan in verband met de vloerverwarming. Ik weet niet of mijn vloer daardoor glad genoeg is.

Flexxfloors click leggen

Ik wil graag Flexxfloors click laten leggen. In Vleuten. Het gaat om circa 142 m2. Geen voorwerk nodig. Kunt u aangeven wanneer de werkzaamheden precies van start kunnen gaan?

Leggen van PVC klickstroken

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van Click PVC. Het betreft artikel 'Flexxfloors Click Basic Forest'. De kamer waar het gelegd moet worden is op de begane vloer en is 16 m2. De ondervloer is geëgaliseerd (beton). Welke ondervloer adviseert u?

Flexxfloors click laminaat leggen

Het opnieuw leggen van Flexxfloors click laminaat. Eventueel deels vervangen, indien nodig. In totaal is het 95 m2.

PVC vloer leggen

Leggen PVC vloer (Flexxfloors click de luxe Gobi) in nieuwbouw; eerst primer. 55 m2 verdeeld over drie ruimtes (gang, woonkamer, slaapkamer). Geen voorwerk.

PVC click vloer + laminaat

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het leggen van een PVC click vloer ( Flexxfloors Stick Deluxe), het betreft een begane grond van ongeveer 38 m2 (Zie bijlage). Wij willen dit vrij spoedig realiseren afhankelijk van jullie planning en afspreken met jullie om ter plaatsen te gaan kijken of het nodig is om eerst een ondervloer te leggen. Zoals het nu is praten we over een vrij egaal betonnen vloer maar ik denk dat het handig om hierover te overleggen wat het beste is. De volgende vraag die wij hebben is ,wat het zou kosten als jullie voor ons de 1e verdieping en de zolder met laminaat willen leggen? We hebben het dan over 32 m2 voor de 1e Verdieping en 21 m2 voor de zolder. Ook daar hebben wij uiteraard de laminaat, ondervloer een dergelijken liggen.

Flexxfloors Click leggen

Wij hebben vandaag Flexxfloors Click besteld bij de GAMMA, en dit zouden wij graag door een vakman laten leggen. Er ligt al een ondervloer. Wij hadden eerst vinyl op deze ondervloer en dit zou geen probleem moeten zijn. De levertijd van de vloer is ongeveer 2 weken. De bestaande plinten zullen wij zelf terug plaatsen. En de afmeting van de vloer is ongeveer 60 m2.

Clickvloer leggen

Wij willen een vloer laten leggen van 195 m2 (FLEXXFLOORS CLICK DELUXE ARCTIC 4mm dik). Het betreft onze startup-ruimte in Rotterdam. Vloer heeft dan 3 dagen lang kunnen acclimatiseren. Er zit geen ondervloer onder en ook geen plinten, alleen klikvloer. Op 27 maart wordt de vloer opgeleverd en wij willen er zo snel mogelijk in, dus wij zouden deze graag de 28e laten monteren. Dan kunnen wij er dat weekend al de bureau's etc. in elkaar zetten. Wij ontvangen graag een prijsopgave om de vloer de 28e maart te leggen (eventueel die vrijdag en zaterdag doorleggen als dat nodig is).

Flexxfloors laten leggen

Ik wil graag weten wat de prijs voor het leggen van 55 vierkante meter Flexxfloors is. Het artikelnummer van het type vloer is 570598. Het betreft een PVC vloer met click-system.

Flexxvloer leggen

Ik heb in de gang van mijn woning 8 m² laminaat van de vorige bewoners liggen dat er slecht in ligt. Ik ga dat verwijderen en afvoeren en wil daar dan Flexxfloors laten leggen. Ik heb hiervoor bij Gamma de Flexxfloors Click Style Roma kunststof vloertegel 1171818 antraciet 2,16 m² per pak besteld. Ik laat graag even beoordelen of er daar eerst nieuwe ondervloer onder moet worden gelegd. Er is ook een vloerluik wat langs de randen netjes moet worden afgewerkt. Ik ontvang graag uw offerte. Ik wil desnoods wel voor 12 m2 betalen en ik heb geen haast maar ik wil graag dat de vloer eindelijk eens gelegd wordt.