Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Flexxfloor leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: flexxfloor leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: flexxfloor leggen

Flexxfloor leggen

Het leggen van circa 60 m2 flexxfloor click deluxe.

Flexxfloor laten leggen

Flexxfloor leggen, 'Stick de Luxe Terazzo'. Plak tegels en ondervloer. 8 vierkanten meter in de keuken beton vloer. Geen voorwerk nodig.

Flexxfloor leggen in de keuken, gang en toilet

Ik wil het liefst voor zaterdag 31 maart een vinyltegelvloer (Flexx Floor) laten leggen in mijn keuken, gang en toilet. Het gaat om ongeveer 15 vierkante meter.

Flexxfloor met ondervloer leggen

Klant wenst een FlexxFloor met bijbehorende ondervloer (Flexxfloor Silence) te laten leggen op een ondergrond met tegels van 30 bij 30 centimeter. Totale vloeroppervlak is 36m2. Klant heeft de vloer al gekocht bij GAMMA en wordt 9 februari 2018 geleverd. Op 19 februari 2018 worden de nieuwe banken geleverd. Klant heeft graag advies of er geëgaliseerd moet worden of dat een en ander met een (andere) ondervloer gelegd kan worden. Klant ontvangt graag een offerte voor de legkosten.

Flexxfloor vloer leggen

Graag wil ik een plak flexxfloor laten leggen. 8 vierkante meter slaapkamer zonder plinten staat 1vaste kast waar omheen gelegd moet worden

Flexxfloor leggen met ondervloer

Ik wil graag Flexxfl ondervloer laten leggen, en daarop Flexxfloor click style. Alles als zwevende vloer (niets verlijmen, indien mogelijk). Vloer oppervlak totaal 65m2

Flexxfloor Click vloer leggen

Bij Gamma heb ik een Flexxfloor click vloer gekocht. Deze moet gelegd worden. Zonder ondervloer. Ongeveer 30 m2. Het moet gebeuren op vrijdag 11 augustus, Graag voor het eind van de week laten weten of u dit kan uitvoeren op die datum.

PVC Flexxfloor met ondervloer en plinten leggen

Betref het leggen van 70 m2 vloer in 2 kamers, woonkamer en hal. Ondervloer leggen, PVC Flexx vloer en hoge plinten plaatsen (ongeveer 80 meter). De oude laminaatvloer is reeds verwijderd. Datum van uitvoer tussen 1 en 7 juli. Graag ontvang ik een offerte.

FlexxFloors leggen in visgraatmotief

Het gaat hier om PVC flexxfloor. Het is een betonnen vloer en de ondervloer komt oprol eronder. De flexxfloor is voorzien van een plakstrip. Ik wil de vloer graag in visgraatmotief en langs de rand een bies. Klant krijgt op 21 juni 2017 de sleutel van de woning en wenst de vloer graag kort na 21 juni 2017 gelegd te hebben. Materialen koopt klant bij de GAMMA.

Flexxfloor leggen in hal en keuken

Ik wil 17 m2 Flexxfloor laten leggen in de hal en keuken. Materiaal zal ik zelf aanschaffen. De ondergrond ziet er goed uit en de drempels zijn verwijderd maar ik laat graag door een vakman beoordelen of het voldoende vlak is.