Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fermacell vloer aan laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fermacell vloer aan laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fermacell vloer aan laten leggen

Bestaande houten vloer opnieuw laten leggen met ondervloer

De woonkamer vloer van ongeveer 48 m2 bestaat uit een houten die opnieuw moet worden gelegd. Onder de vloer moeten er geluiddempende platen komen zoals bv Fermacell en de vloer moet opnieuw worden geschuurd en gelakt. Hoelang zou deze klus duren? Graag een offerte.

Fermacell vloer aan laten leggen

Momenteel wordt mijn woning gerenoveerd. De vloer van de woning dient geëgaliseerd/uitgevlakt te worden. In het appartement ligt de originele 22 mm plankenvloer en in de aanbouw is beton tot ongeveer 2 cm onder de vloerplanken aangebracht. De badkamer en wc hoeft niet mee, daar ligt al beton op zwaluwstaart. Hoor graag welke mogelijkheden er zijn met bijbehorende offerte. Indien gewenst kan locatiebezoek gepland worden. De vloer is 73 m2.

Fermacell vloer laten aanleggen voor vloerverwarming

Ik wil graag een nieuwe fermacell ondervloer laten plaatsen voor het infrezen van vloerverwarming. Het gaat om totaal 55 m2 ( woon- eetkamer 45 m2 L vorm, keuken 10 m2). Het gaat dan om leveren en plaatsen van fermacell vloerelementen. Platen hoeven niet geschroeft te worden alleen gelijmd.

Fermacell vloer leggen

Op de bovenverdieping van onze nieuwe woning wordt binnenkort een systeem van vloerverwarmingsbuizen gelegd (in metalen warmtegeleidingsplaten). Daarop moet een estrich/Fermacell vloer worden gelegd (2 x 10 mm, type Fermacell 2E11). Totaal oppervlak ca. 58 m2, zie bijgaande tekening. Daarna zal er een badkamervloer, en op de rest van de verdieping een parketvloer, op worden gelegd. Graag een offerte voor het leveren en bevestigen van de estrichvloer. De vloer moet er liggen vóór 7 juni.

Fermacell vloer en lamelparket laten leggen

Op de houten ondervloer op de eerste verdieping willen we een Fermacell ondervloer en een lamelparketvloer (planken van 18 centimeter breed) laten leggen. Het gaat om ongeveer 24 vierkante meter. Twee bijzonderheden: Er lopen op twee plekken twee verwarmingsbuizen langs de muur door de vloer, en er is een dakspant, die langs de muur door de vloer komt. Zowel de Fermacell vloer als ook het lamelparket zijn al aangeschaft.

Fermacell vloerplaten laten leggen

Ik wil mijn woning voorzien van fermacell ondervloer platen. Het gaat om ongeveer 55 m2. Wat zijn de kosten voor het leggen hiervan? De platen heb ik nog niet. Graag ook een advies welke fermacell platen het beste zijn. De woning is in Amsterdam, dus de vloer is voorzien van hout en niet van beton.

Fermacell vloer laten aanleggen

Op de zolder van ons huis uit 1925 ligt nu een planken ondervloer. Het gaat om ongeveer 35 vierkante meter. Uiteindelijk willen we een droogbouw vloerverwarmingssysteem aanbrengen maar daarvoor moet de vloer goed vlak zijn. Ons idee is een Fermacell laag, geëgaliseerd met korrels wanneer dit nodig zou zijn (dit zal onderzocht moeten worden).

Vloeren isoleren, laminaat en tegels leggen

Ik wil in een bestaande woning met laminaat parket een hele goede ondervloer hebben, fermacell? Indien mogelijk wil ik het oude laminaat terug laten leggen. Het gaat hier om 40 a 45 m2. Verder willen wij in een keuken een beton vloer laten storten en tegels. De oppervlakte hiervan is 3.5 m2. In het pand hebben wij veel problemen met geluid van de onderburen.

Vloer laten egaliseren

Het betreft het egaliseren van een vloer ten behoeve van het verlijmen van een houten vloer, multiplank, en voor het aanbrengen van tegels. De ondergrond bestaat deels uit tegels op een houten vloer en deels uit Fermacell platen op een houten vloer. De oppervlakte ongeveer 65 m2.

Fermacell vloer leggen

Ik wil graag mijn huidige parket vloer laten vervangen en een Fermacell vloer aan laten leggen. Het gaat om 45 m2. Ook laat ik graag de mogelijkheid bekijken om vloerverwarming aan te leggen.

Partners

Partners van Casius