Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fermacell ondervloer en lamelparket leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fermacell ondervloer en lamelparket leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fermacell ondervloer en lamelparket leggen

Fermacell ondervloer en lamelparket leggen

Wij zoeken per direct een ervaren vloerenlegger die een fermacellvloer met een lamelparket kan leggen in onze woning. Materialen zijn in woning aanwezig. Oppervlakte 50m2. Er moeten ook 3 deuren en een neut worden ingekort. Deze klus betreft enige uitdagingen op diverse vlakken (bv hoogte verschil) dus graag alleen zeer ervaren vloerenlegger die met spoed deze klus kan uitvoeren.

Bestaande houten vloer opnieuw laten leggen met ondervloer

De woonkamer vloer van ongeveer 48 m2 bestaat uit een houten die opnieuw moet worden gelegd. Onder de vloer moeten er geluiddempende platen komen zoals bv Fermacell en de vloer moet opnieuw worden geschuurd en gelakt. Hoelang zou deze klus duren? Graag een offerte.

Fermacell vloer laten aanleggen voor vloerverwarming

Ik wil graag een nieuwe fermacell ondervloer laten plaatsen voor het infrezen van vloerverwarming. Het gaat om totaal 55 m2 ( woon- eetkamer 45 m2 L vorm, keuken 10 m2). Het gaat dan om leveren en plaatsen van fermacell vloerelementen. Platen hoeven niet geschroeft te worden alleen gelijmd.

Fermacell vloer en lamelparket laten leggen

Op de houten ondervloer op de eerste verdieping willen we een Fermacell ondervloer en een lamelparketvloer (planken van 18 centimeter breed) laten leggen. Het gaat om ongeveer 24 vierkante meter. Twee bijzonderheden: Er lopen op twee plekken twee verwarmingsbuizen langs de muur door de vloer, en er is een dakspant, die langs de muur door de vloer komt. Zowel de Fermacell vloer als ook het lamelparket zijn al aangeschaft.

Fermacell vloerplaten laten leggen

Ik wil mijn woning voorzien van fermacell ondervloer platen. Het gaat om ongeveer 55 m2. Wat zijn de kosten voor het leggen hiervan? De platen heb ik nog niet. Graag ook een advies welke fermacell platen het beste zijn. De woning is in Amsterdam, dus de vloer is voorzien van hout en niet van beton.

Fermacell vloer laten aanleggen

Op de zolder van ons huis uit 1925 ligt nu een planken ondervloer. Het gaat om ongeveer 35 vierkante meter. Uiteindelijk willen we een droogbouw vloerverwarmingssysteem aanbrengen maar daarvoor moet de vloer goed vlak zijn. Ons idee is een Fermacell laag, geëgaliseerd met korrels wanneer dit nodig zou zijn (dit zal onderzocht moeten worden).

Vloeren isoleren, laminaat en tegels leggen

Ik wil in een bestaande woning met laminaat parket een hele goede ondervloer hebben, fermacell? Indien mogelijk wil ik het oude laminaat terug laten leggen. Het gaat hier om 40 a 45 m2. Verder willen wij in een keuken een beton vloer laten storten en tegels. De oppervlakte hiervan is 3.5 m2. In het pand hebben wij veel problemen met geluid van de onderburen.

Houten ondervloer egaliseren met Fermacell korrels en platen

In verband met een te plaatsen laminaatvloer dient de oorspronkelijke houten ondervloer te worden geëgaliseerd. Het grootste verschil is 2.5 cm. De planken op de balken zijn verzakt. Ik vermoed dat dit het beste met de korrels en platen van Fermacell of Gyproc kan, maar ik sta ook open voor andere betaalbare oplossingen. Graag zou ik vernemen wat de kosten (al dan niet inclusief materiaal) zouden zijn om mijn vloer van 28 vierkante meter te laten egaliseren.

PVC visgraat vloer laten leggen

PVC visgraat a 43 m² op de eerste verdieping leggen en op een trap van 13 treden. Uiteraard moet het ook geëgaliseerd worden. Mfloor vloer en de ondervloer is fermacell. 10 augustus krijgt de klant de sleutel, het liefst 11 of 12 augustus de uitvoering.

Vloer egaliseren en laminaat leggen

Betreft een appartement met ongelijke houten ondervloer, waar zo snel als mogelijk een nieuwe laminaat vloer in moet. Het is een driehoekige woonkamer van ongeveer 25 vierkante meter groot. De vloer loopt scheef en moet uitgevlakt/geëgaliseerd worden. Er is geen ondervloer nodig. Ons idee is om dit met fermacell korrels en een brede plaat te doen. Graag hoor ik van uw ervaringen hiermee en wanneer u beschikbaar bent. Tevens plakplinten monteren. Indien mogelijk laat dan gelijk een kozijn restauratie uitvoeren en ophangen van jaloezieën. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.