Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Fermacell dekvloer en laminaat verwijderen en leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: fermacell dekvloer en laminaat verwijderen en leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: fermacell dekvloer en laminaat verwijderen en leggen

Fermacell dekvloer en laminaat verwijderen en leggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die mijn vloer kan renoveren. Er moet in een woning van 55 m2 een Fermacell 2E32 dekvloer gelegd worden onder de bestaande kliklaminaat vloer. Het gaat dus om laminaat er uit halen, fermacell vloer leggen en laminaat weer terugleggen.

Dekvloer van zandcement aanbrengen

De vloer van de beneden verdieping van ons huis is inmiddels voorzien van vloerverwarming (droogbouwsysteem met fermacell platen). Helaas heeft degene die dit heeft aangelegd het niet egaal gelegd. Naar ik heb begrepen zit er in de hobbels en kuilen een hoogte verschil in van ruim 2,5 cm. Omdat er een pvc-vloer overheen komt te liggen is het verstandig de vloer eerst egaal te maken. Het gaat om ongeveer 80 m2. Graag ontvang ik van u een offerte voor deze werkzaamheden, inclusief materialen, inclusief btw. Tevens verneem ik graag wanneer uw eerste optie is om het werk te kunnen uitvoeren.

Leggen van ondervloer en parket

Het betreft een woning van ongeveer 34 m2. Er moet voor deze oppervlakte een zwevende dekvloer (Fermacell) geplaatst worden, en daarover heen een parket vloer. De keuze van parket moet nog gebeuren. Inclusief levering Fermacell.