Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Epoxy aanbrengen in de kelder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: epoxy aanbrengen in de kelder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: epoxy aanbrengen in de kelder

Epoxy aanbrengen in de kelder

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanbrengen van een epoxy op een betonvloer in een kelder van 56 m2 (nieuwbouw). Ik zou begin augustus met de klus willen starten.

Coating aanbrengen op epoxyvloer

Wij hebben een epoxy grindvloer, maar onze kinderen kruipen erover en hun broeken gaan daardoor stuk. We denken dat zo'n coating kan helpen en zijn benieuwd wat dat kost. Het gaat om de benedenverdieping, de woonkamer en hal van in totaal circa 38 m².We ontvangen graag uw advies en een prijsopgave en willen weten of een coating erg glimt.

Epoxy-vloer met ondervloer in badkamer leggen

Het betreft het aanbrengen van een ondervloer in de badkamer inclusief afschot. Hierna dient er een epoxyvloer aangebracht te worden. De oppervlakte is 6 m2 en de ruimte is leeg wanneer het werk start.

Epoxy coating aanbrengen op huidige epoxy coating

Hier een kleine uitleg van de eventuele opdracht: 384 m2 vloer schrobben en voorzien van een nieuwe 2K coating. Dit betreft een kantoor ruimte met minimale belasting.

Epoxyvloer smeren in garage

Het gaat om het laten aanbrengen van een epoxy-vloer in onze nieuw te bouwen garage. Afmetingen zijn 3.80 x 6.50 meter. Het betreft een nieuwbouwwoning die medio december wordt opgeleverd. Er wordt een extra dekvloer van 70 mm op de betonvloer aangebracht i.v.m. leidingen van de vloerverwarming. Graag ontvangen wij van u een vrijblijvende offerte voor deze werkzaamheden.

Betonlook, coating of epoxy op vloer aanbrengen

Ik heb een nieuwbouwwoning van ongeveer 72 m² waar een anhydrietvloer in ligt. Ik wil 68 tot 70 m² van die vloer graag laten afwerken met een betonlook coating of epoxy als dat mogelijk is. Daarvoor laat ik mijn vloer graag eerst even bekijken. Ik ontvang dan graag uw advies en een prijsopgave. Het is mijn wens om de vloer te laten afwerken vóór half september of uiterlijk in week 38 i.v.m. de verhuizing en plaatsing van de keuken. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Epoxy vloer in de badkamer leggen

Wij hebben onlangs op onze badkamervloer van ongeveer 4 m² een epoxy-vloer laten aanbrengen, maar dat is niet netjes gedaan. We willen er even een vakman naar laten kijken. We krijgen dan graag advies over de beste aanpak en kosten daarvan. Misschien kan er eenvoudig nog een extra laag worden toegevoegd, dat horen we graag.

Garagevloer egaliseren

Ik heb een oude en oneffen garagevloer van 6 x 3 meter, die wel redelijk vlak is. Ik wil graag advies of die geëgaliseerd kan worden. Ik kan hem zelf eventueel wel vetvrij maken en voorstrijken. Maar egaliseren wil ik laten doen. Na het egaliseren wil ik er een epoxy/garage-coating op aanbrengen.

Epoxy vloer en wanden in badkamer aanbrengen

We hebben een aanvraag voor een badkamer in Wijk bij Duurstede. De bewoner wil geen tegelwerk op de wand, maar betonemaille of epoxy. Wij hebben daar geen ervaring mee, maar de klant is koning tenslotte. Wat gezocht op internet, kwam ik uw site tegen met de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Zou u een offerte kunnen uitbrengen voor epoxy op zowel de wanden als de vloer, inclusief de eventueel benodigde onderlagen. De badkamer is 2150 x 2000 mm hoogte 2400 mm, met aftrek van de deur en een klein buitenkozijn is dat ongeveer 18 m2 wand en 4.50 m2 vloer. Mocht u vragen hebben over deze aanvraag, bel me dan gerust.

Gietvloer in een kleine badkamer aanbrengen

Een kleine badkamer reeds voorzien van Fermacell platen wil ik graag voorzien van een witte epoxy gietvloer.

Partners

Partners van Casius