Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eiken vloer borstelen en daarna behandelen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: eiken vloer borstelen en daarna behandelen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: eiken vloer borstelen en daarna behandelen

Vloer schuren en eventueel in de olie

De eiken vloer in mijn woonkamer is na 20 jaar aan een onderhoudsbeurt toe. Het betreft een vastliggende vloer met eiken planken van circa 1 cm dik met een v-groef. Er zitten enkele oppervlakkige krassen en vlekken op. De oppervlakte bedraagt circa 25 m2. We hebben deze vloer zelf een aantal keren opnieuw in de olie gezet met Junckers Rustic Oil, maar nu wordt het tijd deze eerst eens te schuren.

Parketvloer laten schuren

schuren 25m2 eiken parket vloer is vlekkerig door verkeerde behandeling

Hoogkant eiken vloer leggen 100m2

Vloer is al aangeschaft. Mozaiek eiken hoogkant 0,8 x 16 cm. op matjes. Er liggen osb platen. Er moet voor 1 juli +/- 100m2 worden gelegd, geschuurd, afgevuld, gelakt en afgewerkt met plinten 1e foto is het type vloer, andere foto de ruimte waar het moet komen

Vloerlegger massief eiken gezocht

Hoi, we zijn op zoek naar een vloerlegger. Het gaat ongeveer 41m2 houten vloer met hoge plinten. Het zijn alle kamers die blauw gemarkeerd zijn plus de overloop. We wonen in haarlem. De opbouw is nog niet af, verwachting is eind juni/begin juli.

Spaanplaat ondervloer verwijderen

Er ligt een eiken planken voor in een L-vormige woonkamer/eetkamer. Totale oppervlakte 61m2. De eiken planken liggen op een spaanplaat ondervloer. Eiken planken kan ik zelf verwijderen. Het gaat om de spaanplaat ondervloer. Deze ligt verlijmd op de cementdekvloer. De spaanplaat dient verwijderd te worden zodat ik vloerverwarming kan infrezen en een nieuwe houten vloer kan leggen. Additioneel - en apart opgenomen in de offerte - In een hal ligt een tegelvloer 14m2 (waarschijnlijk verlijmd) van natuursteen 50x50. Deze dient ook verwijderd te worden en dekvloer dient vlak afgeleverd te worden.

Eiken vloer met V naad schuren

Het gaat om 37 m eikenhouten vloer met V naad schuren en in de olie zetten. Meubels halen we zelf weg.

Laminaat leggen en oude verwijderen

Ik wil een laminaatvloer van 55 m2 met plakplinten, hoge muur plinten 25 meter, ondervloer voor vloerverwarming en laten leggen. Ik wil een vloer van lichte eiken kleur. Er is een oude laminaatvloer die eerst verwijdert moet worden en afgevoerd.

Schuren en oliën massief eiken vloer met v-groef

De benedenverdieping moet worden gedaan. Ca. 33,68 m2. Volledig verlijmde massief eiken vloer. Plinten hoeven niet gedaan. Geen drempels.

Herstelofferte laminaat na waterschade

Beste meneer/mevrouw, Door een kapotte waterleiding heb ik waterschade aan mijn laminaat vloer opgenomen. Hierdoor is op verschillende plaatsen het laminaat iets krom gaan staan, vooral rondom de naden. Het gaat om een stuk in de woonkamer en een stuk in de gang. In de woonkamer ligt 24m² laminaat in het midden is ongeveer 6m² bol komen te staan. De gang is 12m² en hiervan is denk ik 3m² krom komen te staan. De ondervloer is denk ik ook nog wel vochtig. Het laminaat dat er nu in ligt is licht eiken planken zijn 18.3 cm breed. Graag ontvang ik van u een offerte wat het kost om dit te repareren?

Schuren en lakken van massief eiken vloer

Wij hebben massief eikenplanken liggen. Deze moeten geschuurd en gekleurd worden. Ook moet een stuk worden aangelengd van ongeveer 4 m² en enkele plekken worden gerepareerd. Totale oppervlakte is 45-5- m². De klus moet in mei in Amsterdam plaatsvinden.

Partners

Partners van Casius