Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eiken multiplank vloer zwevend leggen en oliën? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: eiken multiplank vloer zwevend leggen en oliën. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: eiken multiplank vloer zwevend leggen en oliën

Eiken multiplank vloer zwevend leggen en oliën

Voor mijn nieuwbouw appartement heb ik de vloer al gekocht en heb ik een parketvloer plaatser nodig om de vloer te leggen. Details: Het gaat om een 100 m2 oppervlakte, en ik wil de vloer zwevend leggen. Anhydrieten dekvloer inclusief vloerverwarming / koeling. Het type hout is “Eiken Rustiek multiplank” onbewerkt. De vloer moet bewerkt worden met olie of wax (keuze nog niet bekend).Ook moeten er luxe mdf plinten geplaatst worden.

Multiplank vloer leggen

We willen een multiplank eiken vloer laten leggen in ons nieuwe huis. Het gaat dan op de eerste plaats over de benedenverdieping en wanneer we tevreden zijn over de tweede verdieping, beide 38 m2. Er is al multiplank vloer gekocht van 80 m2 en deze zal 21 oktober worden geleverd. Aanvankelijk wilden we deze zelf gaan leggen, maar misschien is het wel een beter idee als professionals dat voor ons doen.

Parket in een nieuw huis laten leggen

Wij zijn voor ons nieuwe huis in Zaandam op zoek naar een vakman die ons parket kan leggen. Vloer is reeds aangeschaft, rest in overleg. Daarvoor de volgende informatie: Begane grond > 52 m2 Multiplank Eiken 14 mm 150 x 750 mm visgraad verlijmd gelegd, doorlopend in gang en open keuken. 2 x onder deur door. Ondervloer zandcement met vloerverwarming en tegels met lichte structuur. Waarschijnlijk dan ook egaliseren inclusief noodzakelijke primers. Hoge plint plaatsen ongeveer 40 meter. 1e en 2e verdieping> 70 m2 Lamelplank Eiken 9 mm 150 x 750 mm recht zwevend gelegd doorlopend in gang en kamers, 5x onder deur door. Ondervloer beton, ook leggen geluid-demp-folie.

Eiken multiplank vloer leggen

Het leggen van een nieuwe vloer in de woning. Het gaat om 100 m2 verlijmd (eiken op multiplank) en 55 m2 zwevend (eiken op multiplank).

Eiken multiplank leggen

Door een verbouwing in ons huis (er is een muurtje verwijderd) moet de parketvloer uitgebreid worden met ongeveer 20 m2. We hebben nu een eiken vloer rustiek A, multiplank 15 mm van 18 cm breed. De oorspronkelijke white wash is grotendeels verdwenen. We willen graag weten wat het kost om de vloer te leggen en wat het kost om het geheel, ongeveer 80 m2, te schuren en in de was te zetten.

Multiplank visgraat vloer laten leggen

Het betreft een kamer en hal van 65 m2. De vloer in het appartement dient zwevend gelegd te worden met 10 db ondervloer, niet hol klinkend. De eiken multiplank 15 > 20 mm, en heft een toplaag van 4mm. Wat kost het om dit om geleverd, in visgraat gelegd en in kleur te krijgen?

Eiken multiplank leggen op vloer met vloerverwarming

Het leggen van een eiken multiplank vloer. Oppervlakte: 70 m2, verdeeld over 2 etages. Ondergrond 1e etage: betonvloer met vloer (hoofd-)verwarming, 2e etage: betonvloer. Planken zijn 1860mm lang, 189mm breed en 10mm dik. Zwevend of verlijmd in overleg. Leggen graag zonder officiële factuur ;-). Ben bekend met marktprijzen, alleen scherpe en serieuze offertes worden overwogen. Interesse? Melden aub via email: jessevankalmthout[at]gmail.com

Eiken multiplank vloer leggen en oliën

Bovenverdieping 65 m2 (55m2 en 10m2) eikenhouten multiplank vloer leggen en oliën. Vloer, ondervloer, plinten en olie zijn gekocht en worden binnenkort geleverd. Zwevend: twee grote kamers en 1 grote overloop, samen ongeveer 55 m2. Verlijmen op houten ondergrond: in de badkamer ongeveer 10 m2. We zijn ermee bekend dat dit afgeraden wordt. Graag uw tarief voor het leggen en het in de olie zetten van de vloer. Graag even aangeven of u ook tijdens de bouwvak werkt of niet.

De plankenvloer dient verlijmd te worden ...

De plankenvloer dient verlijmd te worden op een plavuizenvloer waarin vloerverwarming zit. De plavuizenvloer is, afgezien van zeer lichte voegen, vlak. Daarbij zouden we vlakplintjes geplaatst willen hebben. De leverancier (Esco vloeren) levert bij de vloerdelen (Multiplank Eiken 15mm): Primer en lijm. Er is geen sprake van een ondervloer. Een en ander zou gelegd kunnen worden in de laatste week van september, eerste week oktober in Houten. Oppervlakte: 52 m2, 37m plint.

Ik ben op zoek naar een bedrijf wat een ...

Ik ben op zoek naar een bedrijf wat een vloer kan leggen welke vergelijkbaar is met deze: Gaat om 63,5 m2, plinten 51m. eiken rustiek multiplank 4mm toplaag 19cm breed dubbel roken wit olie leggen inc lijm mdf plint 9cm hoog incl montage excl schilderen Ik heb reeds een offerte van 6035 Euro van een bedrijf in mijn woonplaats, dus wanneer u niet goedkoper bent hoeft u niet te reageren.