Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Egaliseren vloer 140 m2? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: egaliseren vloer 140 m2. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: egaliseren vloer 140 m2

Egaliseren van betonnen garagevloer

Ik wil mijn vloer (15 m2) egaliseren zodat ik het kan betegelen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Vloer egaliseren

wij willen de vloer laten egaliseren, het gaat om een zandcementvloer. Hier wordt een vloerverwarming ingevreezd en vervolgens afgewerkt met vloerlijm. Deze vloer moet worden geegaliseerd, het zal gaan om een oppervlakte van 45m2.

Vloer egaliseren

Na de vloerverwarming willen wij de vloer laten egaliseren. De vloer is ongv 45 m2

Egaliseren vloer garage

Egaliseren garagevloer +/- 20 m2 om vloer daarna goed te kunnen betegelen. Huidige bovenlaag is beschadigd, zachter beton. Er zit kruipluik in de vloer.

Garage vloer egaliseren

Ruwe betonvloer (net gegoten) garage egaliseren. 2 a 3 mm. Het gaat om ongeveer 16 m2.

Egaliseren + laminaat leggen

Na-oorlogse woning aangekocht in Rotterdam. De woning is 70 m2, 4 kamers. Het huidige laminaat ligt niet recht en is toe aan vervanging. Waarschijnlijk is de houten ondervloer niet waterpas. Het is mij niet duidelijk of die ook gewoon geëgaliseerd kan worden daar het oudbouw betreft. Werkzaamheden: 1 Oude laminaat verwijderen en afvoeren. 2 Vloer egaliseren 3 Nieuwe ondervloer plaatsen 4 Nieuw laminaat plaatsen 5 Nieuwe plinten plaatsen De woning is momenteel leeg dus er kan optimaal gewerkt worden.

Spoedklus egaliseren en pvc plakken

Bij ons boven moet de vloer geegaliseerd worden en plak pvc gelegd worden. Het gaat om zo'n 60 m2. Het zijn 3 slaapkamers en vaste kast en overloop. Op de vloer liggen nu fermacell platen. Lijm en PVC is aanwezig, egalisatie niet.

Egaliseren tbv PVC vloer

Wat zou het egeliseren tbv een PVC vloer zijn voor op de 1e verdieping van 42m2? Ik hoor het graag.

Vloer egaliseren en pvc leggen

In mijn toekomstige appartement (nov. 2020) Wil ik een pvc vloer leggen/laten leggen. De dekvloer is anhydriet en moet mogelijk geëgaliseerd worden. Opp. 90m2

Betonnen vloer verbreden en egaliseren en overkapping verstevigen

Bestaande betonnen vloer (2,70 m.) egaliseren en verbreden en achter en zijwand van de overkapping verstevigen. Schuur wordt door mij verwijderd.