Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Egaliseren vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: egaliseren vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: egaliseren vloer

Vloer egaliseren

Het gaat om het egaliseren van de beneden verdieping. Ongeveer 50m2.

Plavuizen voorzichtig verwijderen en vloer egaliseren

Wij gaan binnenkort verhuizen, en wij zoeken iemand die de plavuizen tegels zorgvuldig kan verwijderen. Er zit namelijk daaronder vloerverwarming, en er moet natuurlijk niks beschadigd worden. Daarna zouden we graag willen, dat de vakman de vloer egaliseert. Het gaat om ong. 45 m2. Graag ontvangen wij offertes, welke het beste, het meest gespecialiseerd is en een scherpe tarief heeft.

Garagevloer beton storten of egaliseren

Wij willen in de garage een betonnen vloer. De garage is 6,56 m lang en 2,9 m breed. Er liggen nu stoeptegels in, deze liggen niet gelijk. Dit willen we graag verhelpen met een niet te dure oplossing.

Egaliseren van betonnen vloer op begane grond

Betonnen vloer egaliseren waar tegels op hebben gelegen met tegellijmresten. Betreft woonkamer, keuken, gang, toilet, eetkamer en bijkeuken. Totaal ca. 85m2.

Vloer egaliseren

I want to level a room that is 11 m2. The difference from one side to another is up to 2 cm. There is also a small area between rooms (1m2) that has some wooden zones that make the floor irregular.

Terracota vloer in keuken

We willen graag een terracotta vloer in de keuken laten leggen van tegels van ongeveer 30 bij 30 cm. De keuken is ongeveer 3,5m bij 3,5m, de betonnen ondergrond is vrij ruw en niet erg egaal. Er is geen grote afwijking naar een bepaalde kant, het is gewoon erg rustiek. Vloer graag egaliseren alvorens de nieuwe vloer gelegd wordt.

Egaliseren vloer woonkamer (45m2)

In de woonkamer wordt een klein muurtje uitgebroken, daardoor ontstaat er een lelijk stuk in de vloer. Er komt ook een nieuwe pvc visgraat vloer in (gelijmd) en dan dient de ondervloer natuurlijk helemaal glad te zijn. In de keuken en in de gang zitten 2 stukken die niet helemaal egaal zijn. Is het mogelijk om alleen die stukken te egaliseren of dient de hele vloer gedaan te worden? Kunt u mij een prijsindicatie geven? Het gaat om ca 45 m². Ik hoor heel graag wat van u. Alvast bedankt voor de genomen moeite.

Het verwijderen van een tegelvloer en het egaliseren hiervan

Ik zoek een specialist in het verwijderen van een tegelvloer en het egaliseren hiervan. Het betreft 75 m2 met een betonnen ondergrond. De woning is uit 2000. Na het egaliseren komt er klik PVC op de vloer te liggen. Het is allemaal gelijkvloers. Eventueel kan ik de tegelvloer zelf verwijderen.

Opnieuw egaliseren garage vloer

Ik wil graag een dunne laag egaline aanbrengen in de garage. De oppervlakte is maximaal 24 vierkante meter.

Egaliseren vloer 80 m2

Ik zou graag een prijs willen voor het egaliseren van een vloer van ongeveer 80 m2.

Partners

Partners van Casius