Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Egaliseren van een tegelvloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: egaliseren van een tegelvloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: egaliseren van een tegelvloer

Vloer egaliseren

Ik wil graag een benedenvloer laten egaliseren. De huidige vloer is een tegelvloer met vloerverwarming. Het gaat om 49 m2. Zie voor huidige vloer de foto in de bijlage. Hiervoor zou ik graag een prijs willen. Daarna willen we een PVC strokenvloer leggen. We hebben al PVC hiervoor in gedachten. Dit zijn stroken van 15.2 cm bij 91.4 cm die we in visgraat willen hebben. Ook hiervoor zou ik graag een prijs willen.

Egaliseren van een beton/tegelvloer

Het egaliseren van een vloer (overgrote deel beton, klein deel tegels) in een appartement met een oppervlakte van ongeveer 70 m2. Woning is nog leeg, datum zou per 23/10 zijn. De vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt en de werkplek is goed bereikbaar. De klant gooit zelf het afval weg.

Tegelvloer met plavuizen laten egaliseren

Wij willen een tegelvloer met plavuizen laten egaliseren. Door de dieper liggende voegen zal er 2 x geëgaliseerd moeten worden. Het betreft een ruimte van 55 m2 verdeeld over een hal met toilet en een woonkamer met open keuken. Alles is drempelloos. In de hal bevindt zich een watermeterput. De te leggen PVC vloer wordt door mijzelf gedaan. De werkplek is goed bereikbaar en vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De klant wil graag in de derde week van februari worden geholpen.

Egaliseren van een tegelvloer

Wij willen een oude tegelvloer van 32 m² in de woonkamer laten egaliseren. Het is een rechthoekige ruimte met een schouw en een convectorput. We willen dit op heel korte termijn laten verzorgen en ontvangen daarvoor graag uw offerte.

Egaliseren van vloertjes

Ik wil graag de vloer in de hal en toilet egaliseren. Hierop lag een stenenvloer die is verwijderd. Er op komt een nieuwe tegelvloer. Circa 8 m2, 3 a 4 cm hoog.

Tegelvloer egaliseren

Ik wil graag een tegelvloer van 35 m2 laten egaliseren.

Huidige cement deklaag opnieuw egaliseren

Wij verwijderen onze oude tegelvloer uit onze woonkamer van 40 m2. Voordat de vloerverwarming wordt aangelegd moet de vloer opnieuw geëgaliseerd worden. Dit kan dus prima met een dunne laag egaline, bijvoorbeeld 1 mm.

Tegelvloer egaliseren en plak-pvc plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1983 en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. Op dit moment ligt er op de benedenverdieping een tegelvloer van ongeveer 45 m² met daaronder vloerverwarming. We willen die tegelvloer laten egaliseren en er daarna plak-pvc op laten plaatsen met een 'houtlook'. We ontvangen hiervoor graag uw advies en een prijsopgave. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor levering van de pvc-vloer. We willen na de sleuteloverdracht eerst wat andere klussen gaan doen. Deze vloer kan vermoedelijk rond begin december worden gelegd.

Betonvloer opvullen en egaliseren

In de hal is een tegelvloer verwijderd om er laminaat te kunnen gaan leggen, echter de betonvloer is hier en daar beschadigd, gaten tot 1-2 cm diep, en dient eerst bijgewerkt te worden en daarna geëgaliseerd te worden. De oppervlakte is 6,5 m2.

Egaliseren van een tegelvloer

Het gaat om 3 ruimte 2 halletjes van 2 x 2,5 m2 En de woonkamer 30 m2 Deze liggen aan elkaar

Partners

Partners van Casius