Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Egaliseren van een tegelvloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: egaliseren van een tegelvloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: egaliseren van een tegelvloer

Egaliseren

Tegelvloer egaliseren +/- 50 m2

Egaliseren van tegelvloeren

Wij hebben in onze oude woning in diverse ruimtes tegelvloeren liggen waar wij graag betonlook afwerkvloeren op willen aanbrengen. Voordat dat kan gebeuren moeten de tegelvloeren geëgaliseerd worden. Het gaat om ongeveer 82 m² over vloertegels van 60 x 60 cm. Deze tegelvloer is al behoorlijk glad en behoeft een minimale laag egaline. In de keuken en bijkeuken zijn vloertegels van 15 x 15 cm en daar is de ondergrond erg onregelmatig en zijn de voegen groot. Daar moet op 21 m² maximaal 5 mm egaline worden aangebracht. Als laatste willen wij in een badkamer van 10 m² een gladde tegelvloer met tegels van 15 x 15 cm laten egaliseren met een minimale laag. We willen deze klus in de 2e helft van januari laten uitvoeren en ontvangen graag uw offerte.

Vloer egaliseren

Ik heb een tegelvloer van ongeveer 45 m² verwijderd en nu is de betonnen ondergrond erg ongelijk. Ik wil de vloer laten egaliseren, zodat ik er daarna een laminaatvloer op kan plaatsen. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hier snel tijd voor hebben.

Tegelvloer verwijderen en egaliseren

Graag ontvangen wij uw offerte voor het verwijderen van een plavuizenvloer inclusief egaliseren. Het is niet bekend of de vloer verlijmd of in het cement gelegd is. In de vloer is vloerverwarming aanwezig, deze hoeft niet per se behouden te blijven. De oppervlakte is 55 m2. De werkzaamheden dienen in april 2018 plaats te vinden. Bij de woning zal een container worden geplaatst, hier kan het puin in gestort worden.

Tegel- en betonvloer egaliseren

70 m2 tegelvloer en 30 m2 betonvloer egaliseren. Tussen de tegelvloer en het beton zit 0.5 cm hoogteverschil. In het woongedeelte ligt een tegelvloer. In de slaapkamers is nu beton. Later komt er een laminaatvloer op. Uitvoering: april 2018. Graag uw prijsopgave.

Vloer egaliseren

Er zitten redelijk veel hoogte verschillen in de vloer doordat we de bestaande vloer uitgebroken hebben. Het vloeroppervlak is in totaal 100 m2. Er ligt echter een oude tegelvloer van ongeveer 20 m2, die we willen behouden. Alles daar omheen moet gelijk gemaakt worden.

Tegelvloer verwijderen en egaliseren

Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het verwijderen van een tegelvloer waarbij de vloerverwarming behouden dient te blijven? De tegels zijn verlijmd en de oppervlakte is 75 m2. Hierna dient er geëgaliseerd te worden en het sloopafval afgevoerd.

Egaliseren en PVC vloer leggen

Het laten egaliseren van ongeveer 16 m2 tegelvloer en daarna zelfklevende PVC vloer erop leggen.

Vloer uithakken en egaliseren

Ik wil de tegelvloer uithakken (ongeveer 55 m2) en daarna laten egaliseren, voor de aanleg van vloerverwarming. Inclusief het afvoeren van materialen.

Tegels verwijderen, vloer egaliseren en vloerverwarming plaatsen

Ik heb een appartement gekocht en krijg daarvan op 1 december de sleutel. Ik wil daar graag een tegelvloer van ongeveer 55 m² laten verwijderen en de ondergrond laten egaliseren. Daarna wil ik in de totale vloer van 77 m² vloerverwarming laten plaatsen. Ik ontvang graag uw prijsindicatie. Er staan foto's van de woning op Funda.