Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Egaliseren schuin aflopende vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: egaliseren schuin aflopende vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: egaliseren schuin aflopende vloer

Egaliseren schuin aflopende vloer

Graag laat ik mijn vloer van ca. 15 m2 egaliseren. Vloer loopt schuin af, moet geëgaliseerd worden om vervolgens een muurtje te plaatsen voor een extra kamer en een nieuwe vloer te kunnen leggen. Er zit vloerverwarming onder. Aan 1 kant is de vloer waterpas en over de gehele lengte loopt de vloer ca. 3 cm af. Er ligt een dure vloer, dus ik zou graag de vloer laten aanvullen.

Rand van garagevloer vullen en vlakken

Ik wil graag de rand van mijn garagevloer langs de muur laten vullen en egaliseren over een lengte van circa 5 meter. De sleuf is schuin en maximaal 10 cm diep en maximaal 20 cm breed. Zie 2 bijgevoegde foto's.

Egaliseren over tegels

Momenteel hebben wij keramische tegels met vloerverwarming. Graag willen wij hier overheen de vloer laten egaliseren. Over deze vloer willen wij graag een PVC vloer. Vandaar dat de vloer goed glad moet. De tegels liggen er schuin in. Niet allemaal maar hierdoor weet ik niet om hoeveel cm egaline het gaat. Misschien wel 4 cm. Het gaat om een oppervlakte van 55 m2. Kunnen jullie ons helpen en wat gaat dit ongeveer kosten?

Betonnen vloer laten egaliseren

Het laten egaliseren van een betonnen vloer woonkamer flat appartement a ongeveer 50 m2. De vloer is een beetje uitgedroogd en loopt schuin af met ongeveer 6 a 7 mm, naar het midden van woonkamer.

Eerste verdieping egaliseren

We hebben onlangs een huis gekocht in Hooge Mierde, en op de 1e verdieping (beton) zijn een aantal vloeren die schuin lopen en deze zouden we (indien de kosten niet te hoog zijn) willen laten egaliseren. Het gaat om 2 slaapkamers en de hal. Hieronder de afmetingen van de ruimtes. Slaapkamer 1: 3900 x 3000 mm Slaapkamer 2: 3000 x 3500 mm Hal: 1300 x 2000 mm De dorpels zullen ook vernieuwd moeten worden, die moeten namelijk dan hoger worden. En de 2 deuren zullen ingekort moeten worden. Weet niet of we in jullie werkgebied vallen, maar ik hoor het graag,

Egaliseren van een betonvloer

Voor het verkopen van het woonhuis op korte termijn wil ik graag een offerte voor het egaliseren van de betonvloer. Een kamer van +- 24 m2. Max 2 cm wat er opgehoogd moet worden, de vloer loopt nu schuin af (vanaf het midden van de kamer).

Egaliseren van de zoldervloer

Ik wil graag ongeveer 12.75 m2 vloer op de zolder laten egaliseren. Ik weet niet precies hoeveel cm er nodig is voor het egaal krijgen van de cementvloer. Op een paar plekken steken grote kiezels uit. Het betreft een zolder waarvan het dak schuin afloopt. Kan ik hiervoor een offerte ontvangen of komt u liever langs?

Vloer in een ruimte egaliseren

Egaliseren van een ruimte van 12 m2. De ondergrond is zandcement en loopt schuin. Vermoedelijk is een ophoging nodig van gemiddeld 6 mm.

Scheef aflopende vloer egaliseren/recht maken

In een woonhuis, een kamer van 11 m² moet een houten vloer die wat schuin afloopt weer recht gelegd worden. Er ligt nu laminaat op, maar dat haalt de klant zelf weg.

Vloer egaliseren

Vloer egaliseren. Er liggen nu tegels. Er komt later laminaat op. Het betreft 2.82 meter x 5.02 meter. Loopt schuin af met een verschil van 0 tot 3 cm. Deze week ergens s avonds of in overleg overdag.