Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Egaliseren van pvc vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: egaliseren van pvc vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: egaliseren van pvc vloer

Spoedklus egaliseren en pvc plakken

Bij ons boven moet de vloer geegaliseerd worden en plak pvc gelegd worden. Het gaat om zo'n 60 m2. Het zijn 3 slaapkamers en vaste kast en overloop. Op de vloer liggen nu fermacell platen. Lijm en PVC is aanwezig, egalisatie niet.

Egaliseren tbv PVC vloer

Wat zou het egeliseren tbv een PVC vloer zijn voor op de 1e verdieping van 42m2? Ik hoor het graag.

Vloer egaliseren en pvc leggen

In mijn toekomstige appartement (nov. 2020) Wil ik een pvc vloer leggen/laten leggen. De dekvloer is anhydriet en moet mogelijk geëgaliseerd worden. Opp. 90m2

Egaliseren vloer 140 m2

Het gaat om het egaliseren van een tegelvloer zodat er een pvc vloer overheen gelegd kan worden. Totaal ongeveer 140m2

Egaliseren van vloer in ons nieuwe huis

Wij hebben een nieuw huis gekocht en willen op de beneden etage vloerverwarming laten plaatsen. Hier hebben we verschillende offertes voor. Nu moet de vloerverwarming geegaliseerd worden tbv de pvc vloer die we gaan leggen. Het opp. Is ca 45 m2. Wat zou het kosten om door u onze vloer te laten egaliseren?

Egaliseren van pvc vloer

Hierbij de vraag of jullie ook een pvc vloer egaliseren waarbij er vloerverwarming in de vloer gefreesd is wat nog niet dicht gesmeerd is. Zou gaan om ongeveer 45 m3 in de woonkamer.

Betonnen vloer egaliseren

Wij willen een (elektronische) werkplaats bouwen. Hiervoor hebben wij een ruimte beschikbaar met een betonnen vloer met veel oneffenheden erin. Deze moet eerst geëgaliseerd worden voordat we hier een PVC vloer op kunnen leggen. De afmeting is 25 m2 en we hebben een aantal putten en hoogte verschillen. Er lag eerst tapijt en dit hebben we al verwijdert.

Egaline over elektrische vloerverwarmingsmatten en egaliseren

Op een cementdekvloer krijgen we elektrische vloerverwarming. Matten van 4mm dik. Het oppervlak bedraagt 88 m2. Dit moet geëgaliseerd worden tbv pvc vloer.

Egaliseren keuken tegelvloer

Graag laat ik mijn oude tegelvloer in de keuken egaliseren, zodat er pvc kliktegels overheen gelegd kunnen worden. Het gaat om ongeveer 11 m2 vloer. De klus betreft enkel het egaliseren van de tegelvloer.

PVC en laminaat leggen

Wij zoeken iemand die in onze nieuwbouwwoning PVC (en egaliseren) en laminaat (en ondervloer) komt leggen. PVC, laminaat en ondervloer zijn al in bezit. De oppervlakte voor de PVC is 52 m2 en er is vloerverwarming. De oppervlakte voor het laminaat is 42 m2. Wij willen graag vrijblijvend de prijzen weten.

Partners

Partners van Casius