Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Egaliseren van loods vloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: egaliseren van loods vloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: egaliseren van loods vloer

Egaliseren van loods vloer

Het gaat om een bestrating vloer van 200 m2

Betonvloer in loods laten egaliseren

Ik wil graag een betonvloer in loods laten egaliseren 570 m2. Hier en daar zitten behoorlijk wat resten van verf en lijm op de vloer. In overleg met de klant het afvoer van de afval. Materiaal door vakman. Werkplek is goed bereikbaar.

Betonvloer in een loods egaliseren

Een bestaande ongelijke vloer (beton) in een loods egaliseren 16 x ongeveer 8 meter ik denk aan bv alleen vlak maken of een kunststof vloer Komt later vloerbedekking overheen doel: ruimte voor een muziekvereniging

Egaliseren van vloer in een loods

Egaliseren van een vloer in een loods. De vloer heeft een oppervlak van 4 bij 6 meter en loopt ongeveer 5 centimeter af. Ondergrond is epoxy. Graag informatie of dit mogelijk is en met welk materiaal en voor welke prijs.