Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Egaliseren van de keukenvloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: egaliseren van de keukenvloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: egaliseren van de keukenvloer

Keukenvloer egaliseren

Het gaat om het egaliseren van zo'n 6m2. De tegels waren hier in cement verwerkt waardoor de ondervloer nu is beschadigd. Hier moet over 3 weken een pvc vloer op gelegd worden dus ik zoek iemand die dit kan herstellen. De verschillen in hoogte zijn tot 3 cm.

Keukenvloer ophogen en egaliseren

Lege keukenvloer van ongeveer 6 m2 moet ongeveer 2 cm verhoogd worden en geëgaliseerd. Wie kan mij hiermee helpen?

Egaliseren van keukenvloer

Ik zou graag een offerte willen voor het laten egaliseren van mijn keuken vloer. Het gaat hier om 12 m2, ongeveer 4 millimeter dik zijn. Er zit nu een tegelvloer die eruit moet.

Egaliseren van de keukenvloer

Het egaliseren van keukenvloer ten behoeve van een nieuw te verlijmen parketvloer. Eerder lagen er tegels op de vloer waardoor er tegelslijmresten zijn achtergebleven. De ruimte is ongeveer 20 m2.

Keukenvloer egaliseren

Eind november wordt onze nieuwe keuken geleverd en wij gaan de ruimte in de weken daarvoor voorbereiden. We halen de siergrindvloer van 12 m² er uit en zijn nu op zoek naar een vakman die de betonnen ondergrond kan egaliseren. Daar komt dan later een gietvloer op. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Egaliseren van een keukenvloer

Egaliseren van de keukenvloer (na verwijderen plavuizen) 7 m2

Cementgebonden vloer egaliseren/uitvlakken

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het egaliseren (uitvlakken) van mijn keukenvloer. De oppervlakte is 6,2 m2.

Egaliseren keukenvloer en gang

De woonkamer is in september al geëgaliseerd. Doordat de muur van de keuken naar de woonkamer nu is doorgebroken willen we laminaat door leggen. Qua hoogte hebben we de oude vloer er al uit gesloopt tot de echte betonvloer. Het gaat dus om het egaliseren van deze basis betonvloer. Zodat we het laminaat vanuit de woonkamer door kunnen leggen naar de keuken en de gang. In zowel de gang als de keuken zit een gat naar de kruipruimte. Het frame om het gat af te sluiten is vergaan. Dus graag zou ik de frames vast laten zetten in de vloer. Betreft 18 m2 vloer. Het liefst in de week van 1 mei.

Egaliseren plavuizenvloer tbv leggen van laminaat

Keukenvloer 18 m2 nu plavuizen. Over deze plavuizen wil ik laminaat leggen. Aan de zijkant loopt de vloer ongeveer 5 m/m af over een breedte van 50 cm en een lengte van 500 cm. Hoe kan dit worden opgelost en wat gaat mij dat ongeveer kosten.

Egaliseren van de vloer

Graag wil ik een prijsopgave voor het egaliseren en verhogen van de keukenvloer. De vloer moet 3 cm omhoog over bestaande tegelvloer.