Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Egalisatie van een betonvloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: egalisatie van een betonvloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: egalisatie van een betonvloer

Egalisatie van een betonvloer

Op de betonvloer zitten sommige oneffenheden, deze dient eerst een beetje geschuurd en geëgaliseerd worden. Hierna komt er een vloerverwarming en tegels. Graag een prijsopgave aub en wanneer het gerealiseerd kan worden

Egalinelaag aanbrengen

De totale oppervlakte is 125 m2 verdeeld op 2 verdiepingen. Op de 1e verdieping is nu momenteel betonvloer. Op de 2e verdieping is hetzelfde maar daar komt een vloerverwarming in de vloer. De verwarming wordt in de vloer gefreesd en niet afgewerkt. Na egalisatie laag op de 2e verdieping komt een houten vloer. Op de 1e verdieping blijft alleen egalisatievloer met een lak afwerklaag erop.

Betonvloer vlak maken met egalisatie

Graag een prijsopgave voor het egaliseren van een betonvloer van ongeveer 100 m2, gemiddeld moet er 4 mm dikte op. Er zitten gaten in de vloer. Graag eerst een indicatie van de kosten. Bij voorkeur per email.

Betonvloer met egaline egaliseren

Er dient een primer aangebracht te worden. Verder zal er een vloervlak egalisatie/egaline en coating aangebracht moeten worden zodat de garage betonvloer egaal wordt en geschikt is als werkruimte. De oppervlakte is totaal 38 m2 en zal als werkkamer en hal gaan dienen.

Vloer in de smeerput egaliseren

We hebben een smeerput van 4 x 1 meter gegraven met een nis. Er zit folie in en er is een betonvloer in gestort. Deze vloer hadden we graag waterpas gemaakt middels egalisatie. Het zijn dus in totaal maar 5 m2.

Egalisatie dekvloer verwijderen en opnieuw egaliseren

Het gaat om het verwijderen van 95 m2 egalisatielaag op de betonvloer; hierna een nieuwe egalisatielaag aanbrengen bij een bedrijfspand nabij Sloterdijk. De laag die er af moet is slechts ca 3-5 mm dik. De ruimten zijn makkelijk bereikbaar. Reden is dat de egalisatielaag niet voldoende hechting heeft op het beton om daar een houten vloer op te verlijmen.

Betonvloer laten egaliseren

SPOED...in verband met de planning nog deze week een offerte nodig. Onze garage is bij de woning getrokken, maar de vloer loopt 2 centimeter af. Voordat wij een houtenvloer gaan leggen moet deze betonvloer op gelijke hoogte worden gebracht. Totaal 17 m2 en egalisatie van 0 tot 2 centimeter. Het werk moet voor 23 mei zijn uitgevoerd in verband met het leggen van de houten vloer.

Egalisatie vloer ten behoeve van leggen PVC

Egaliseren van 50 vierkante meter betonvloer, ten behoeve van PVC laminaat.

Betonvloer egaliseren

Wat zijn de kosten voor het egaliseren van 53 m2 betonvloer, egalisatie (3 mm dik) is voor het verlijmen van PVC laminaat? Het gaat om twee ruimtes.

Betonvloer egaliseren in de kelder

Het betreft het egaliseren van de betonvloer in de kelder, van 17 m2. Waarschijnlijk is er een paar cm verschil, max 2 cm? Dat graag even bekijken. Kelder is in 2007 geplaatst met nu de ruwe betonvloer. -In de kelder blijven mogelijk 2 metalen kasten op houten klossen staan, waar na verwijdering de gaten glad gestuukt worden. Gietvloer is dan handig/wenselijk. Na egalisatie komt er een houten voer (vlonder) in. -De wanden van de kelder zijn kortgeleden geverfd, die moeten er na behandeling wel goed uitkomen of goed te reinigen zijn.. -Entree naar de kelder is in de hal. De kelder heeft een hoogte 2.20 meter. Graag uw bezichtiging met daarin de beoordeling van de vloer en advies over hoe te egaliseren.