Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Egaline op badkamer tegelvloer aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: egaline op badkamer tegelvloer aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: egaline op badkamer tegelvloer aanbrengen

Anhydrietvloer aanbrengen

Ik heb recent 100 m2 zandcement dekvloer op de eerste en tweede verdieping van mijn woning verwijderd om vloerverwarming te plaatsen. Mijn betonnen draagvloer uit 1970 bleek 20 mm 'uitgezakt' in het midden op een kamer breedte van 430 cm. Ik wil vloerverwarming plaatsen met een eindvloer van PVC zonder, noemenswaardige, isolatie onder de dekvloer. Omdat de PVC-vloer op een waterpas vloer moet liggen gaat mijn voorkeur uit naar een anhydriet dekvloer omdat ik dan minimaal egaline nodig heb om het volledig waterpas te maken. Kan een anhydriet dekvloer op een vloerverwarming met noppenplaten (met 10 mm isolatie of zonder isolatie) worden gegoten waarbij de noppenplaten dus ook dezelfde 'doorhang' hebben als de betonnen draagvloer? Hoe dik moet / mag een anhydrietvloer minimaal en maximaal zijn? Ik zit met de doorhang van 20 mm waardoor mijn dekvloer in het midden altijd 20 mm dikker zal zijn dan bij de muren. Wat is de draagkracht van een anhydriet vloer? Kan deze niet-dragende tussenmuren van cellenbeton van 70 mm breed dragen? Is het mogelijk in een badkamer nog een zandcement dekvloer onder afschot op de anhydriet vloer te plaatsen? Ik heb op het moment geen binnenmuren en kan de badkamer dus niet scheiden van de rest van de verdieping.

Egaline op vloer aanbrengen

Ik wil graag ongeveer 45 m2 vloer laten egaliseren. Het gaat om een nieuwe zandcement vloer waar dus egaline op moet worden aangebracht. Het is een dijkhuis met verschillende niveau's. Het gaat om de keuken en dan drie treden naar beneden de slaapkamer. Ik heb een plattegrond toegevoegd, de woon en badkamer zijn niet van toepassing.

Egaliseren van tegelvloeren

Wij hebben in onze oude woning in diverse ruimtes tegelvloeren liggen waar wij graag betonlook afwerkvloeren op willen aanbrengen. Voordat dat kan gebeuren moeten de tegelvloeren geëgaliseerd worden. Het gaat om ongeveer 82 m² over vloertegels van 60 x 60 cm. Deze tegelvloer is al behoorlijk glad en behoeft een minimale laag egaline. In de keuken en bijkeuken zijn vloertegels van 15 x 15 cm en daar is de ondergrond erg onregelmatig en zijn de voegen groot. Daar moet op 21 m² maximaal 5 mm egaline worden aangebracht. Als laatste willen wij in een badkamer van 10 m² een gladde tegelvloer met tegels van 15 x 15 cm laten egaliseren met een minimale laag. We willen deze klus in de 2e helft van januari laten uitvoeren en ontvangen graag uw offerte.

Egaline op badkamer/tegelvloer aanbrengen

Ik wil egaline laten leggen bovenop mijn tegelvloer in de badkamer. Deze is ongeveer 6 m2.

Granieten vloer vlak maken

Ik wil een muur weg laten halen in de keuken zodat onze oude badkamer erbij word getrokken, De badkamervloer is betegeld maar daaronder zit een granieten vloer. De vloer moet met egaline vlak gezet worden. Een gipsplaten plafond plaatsen.

Meerdere vloeren egaliseren

Het betreft een nieuwbouwwoning. Ik zou graag een offerte willen voor het aanbrengen van egaline op 3 woonlagen. Het huis is 123 m2. Badkamer en toilet hoeven niet dus totaal ongeveer 116 m2.

Egaline aanbrengen en een PU vloer

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van het egaliseren van een vloer in de serre, keuken, badkamer, toilet met voorportaal en een andere wc en het aanleggen van een PU vloer daar overheen. In de serre en het toilet met voorportaal liggen tegels. In de keuken ligt beton wat niet helemaal egaal is. In de wc en badkamer komt nieuw leidingwerk. Het betreft alles bij elkaar een oppervlakte van ongeveer 30 m2. Alvast bedankt.

Egaline op de vloer aanbrengen

Ik wil graag info over een egaline vloer. Mijn idee is om een egale vloer te kunnen krijgen. Het mag ook beton met een afwerklaag zijn. Er ligt nu een vloer van tegelvloer, daarop een vloer met marmeren steentjes, op OSB platen. In de badkamer, keuken en woonkamer. Die zijn samen ongeveer 40 m2.

Gietvloer op een boot maken

We gaan over een paar weken op een boot beginnen met een grote verbouwing. In de badkamer denken we aan een PU gietvloer. De afmeting van de badkamer is 3 bij 1,2 meter. De ondergrond is stabiel. Er komt een vloerverwarming in met daarover egaline. De wanden zijn van 18 mm watervaste platen. De vloer moet goed waterdicht worden. Graag informatie over de mogelijkheden en wat de kosten ongeveer zullen bedragen.

Egaline aanbrengen op elektrische vloerverwarming

Ik wil een betonvloer waarop elektrische vloerverwarming (matten) is aangebracht, afwerken met ongeveer 5 mm egaline. De oppervlakte bedraagt ongeveer 6 m2. Het gaat om de vloer in de badkamer.