Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Egaline afwerkvloer laten leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: egaline afwerkvloer laten leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: egaline afwerkvloer laten leggen

Egaline afwerkvloer laten leggen

Ik zou graag willen weten wat het gaat kosten om een egaline vloer te laten leggen. Hier komt geen vloer meer bovenop, er wordt enkel en alleen afgelakt/geschilderd. Het gaat om een ruimte van ongeveer 18 m2. Er moet dus een goede egaline vloer gelegd worden.

Aanbrengen van egaline op beton

Het aanbrengen van een egaline vloer over een estrichvloer (fermacel). Ik heb gelezen dat egaline beton als afwerkvloer kan worden gebruikt als daar een parketlak overheen is aangebracht. De bestemming is een appartement in een oude school. Het is een houten vloer waar overheen een vloer met verwarming en isolatie is aangebracht. Hij mag niet te zwaar worden vanwege de constructie. Dus graag zou ik willen weten wat het gewicht van 2 mm egaline p/m2 en ook wat de kosten zijn. Het gaat om 2 ruimtes, 1 x 50 m2 en 1 x 35 m2.

Egaline vloer aanbrengen

In ons hele appartement van 66 m2 in Amsterdam, dat medio november wordt opgeleverd, willen wij graag een egaline vloer laten aanleggen. De egaline is bedoeld als zichtvloer/afwerkvloer die we zelf zullen afwerken met watergedragen lak. We willen graag een lichtgrijze cementkleurige egaline, die ook na het lakken zijn kleur behoudt. We willen nadrukkelijk geen beton-look. Er zitten gebruikerssporen in de ondervloer met een aantal oneffenheden. We verwachten dan ook dat er een dikkere laag gestort moet worden. Graag willen we dit vrijdag 27 oktober aan u laten zien. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto om de hoek kwijt.

Egaline aanbrengen op vloer

Het laten leggen van egaline vloer als afwerkvloer voor ongeveer 90 m2. Wat zijn de totale kosten? Van egaliseren als de coating erop?

Afwerkvloer over een tegelvloer plaatsen

In mijn huurwoning ligt een keramisch tegelvloer van 30 m² in de hal en woonkamer. De tegelmaat is 20 x 20 cm met een grove voeg. Ik vind de vloer erg lelijk en wil er graag een andere afwerklaag met betonlook overheen laten leggen. Het is voor mij ook mogelijk om de afwerklaag zelf met betonverf te schilderen en daar plinten te plaatsen. Ik laat mij graag adviseren over de beste aanpak. Wellicht zal een goede laag egaline al de oplossing kunnen zijn. Ik ontvang graag een prijsopgave en sta open voor uw bezoek.

PVC vloeren laten leggen

Ik wil graag een PVC vloer laten leggen, de oppervlakte is 75 m2. De ondervloer is een beton afwerkvloer en er ligt vloerverwarming op. Graag ontvang ik een offerte inclusief lijm, egaline en het leggen. De PVC vloer is wel aanwezig.