Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Egaline aanbrengen om de betonvloer te egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: egaline aanbrengen om de betonvloer te egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: egaline aanbrengen om de betonvloer te egaliseren

Egaline vloer aanbrengen

In ons hele appartement van 66 m2 in Amsterdam, dat medio november wordt opgeleverd, willen wij graag een egaline vloer laten aanleggen. De egaline is bedoeld als zichtvloer/afwerkvloer die we zelf zullen afwerken met watergedragen lak. We willen graag een lichtgrijze cementkleurige egaline, die ook na het lakken zijn kleur behoudt. We willen nadrukkelijk geen beton-look. Er zitten gebruikerssporen in de ondervloer met een aantal oneffenheden. We verwachten dan ook dat er een dikkere laag gestort moet worden. Graag willen we dit vrijdag 27 oktober aan u laten zien. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto om de hoek kwijt.

Egaline aanbrengen om de betonvloer te egaliseren

Ik wil een egaline laag van 10 mm aanbrengen op de betonvloer. Het oppervlak is 50 m2.

Egalisatiemiddel aanbrengen op een vloer

In een ruimte van 20 m² hebben wij een onregelmatige betonnen vloer geëgaliseerd. De vloer is nu echter nog onvoldoende vlak om een laminaatvloer op te kunnen leggen. We hebben nog 5 zakken egaline staan. We willen de laatste afwerklaag graag door een vakman laten verzorgen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Egaline op vloer aanbrengen

100 m2 in fases

Egaline aanbrengen op vloerverwarming

Aanbrengen egaline bovenop vloerverwarming. Circa 100 m2 3 mm boven 10 mm vloerverwarming slangen en 100 m2 7 m boven slangen. Wordt pvc op verlijmd, dus elke oneffenheid zie je.

Egalinevloer aanbrengen in een winkelpand

Voor ons nieuwe winkelpand willen wij graag een egaline vloer leggen over de huidige betonvloer, 109 m², op de begane grond. We willen dat de egaline vloer ook de vloer wordt waar we op gaan werken. Het is dus niet bedoeld als ondervloer. We houden namelijk van deze beton look en feel. Ik zie graag een offerte tegemoet en ook met daarbij een gemiddelde planning, wanneer tijd en hoelang duurt het egaliseren van een betonvloer van 109 m².

Egaline aanbrengen

Voor één van mijn projecten moet ik een huiskamer omtoveren naar winkelruimte. Onder de laminaatvloer ligt een chape vloer. Voor dit project had ik graag een betonvloer of betonlook vloer gewenst. Omdat het geen optie is de vloer er uit te halen kan ik geen beton storten, na te informeren voor een PU- of trommelvloer lijkt deze buiten budget te zijn.

Egaline aanbrengen op een houten dekvloer

Er dient egaline aangebracht te worden op een houten dekvloer. De oppervlakte is ongeveer 35 m2.

Egaline over een betonvloer aanbrengen

Het laten leggen van een egalinevloer op een betonvloer met ingefreesde vloerverwarming van een opgeleverde nieuwbouwwoning. Wij willen de egalinevloer als uiteindelijke vloer gebruiken. Hier komt dus geen andere vloer nog overheen. Het betreft de ruwe betonvloer van de benedenverdieping. Deze is ongeveer 60 m2. Ik ben benieuwd naar de prijs, alles inclusief, die u vraagt voor het aanbrengen van een egalinevloer.

Egaline aanbrengen op vloer

Het laten leggen van egaline vloer als afwerkvloer voor ongeveer 90 m2. Wat zijn de totale kosten? Van egaliseren als de coating erop?

Partners

Partners van Casius