Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Egaline aanbrengen om de betonvloer te egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: egaline aanbrengen om de betonvloer te egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: egaline aanbrengen om de betonvloer te egaliseren

Egaline over een ruwe betonvloer aanbrengen

Wat zijn de kosten van het aanbrengen van een egaline laag over een ruwe beton vloer (zie ook meegestuurde foto)? Afmeting is: 7000 x 2950 mm. Bovenlaag verwijder ik zelf, maar de rest kan ik niet zelf. Wil graag een indicatie.

Egaline op vloer aanbrengen

Ik wil graag ongeveer 45 m2 vloer laten egaliseren. Het gaat om een nieuwe zandcement vloer waar dus egaline op moet worden aangebracht. Het is een dijkhuis met verschillende niveau's. Het gaat om de keuken en dan drie treden naar beneden de slaapkamer. Ik heb een plattegrond toegevoegd, de woon en badkamer zijn niet van toepassing.

Anhydrietvloeren egaliseren

Ons nieuwbouw project in Amsterdam wordt binnenkort opgeleverd. Met een aantal woningen hebben we een gietvloer besteld. Bij de voorschouw werd echter aangeven dat de ondervloer van niet egaal genoeg was om de gietvloer aan te brengen. Het gaat om polyurethaan met een alifatische basis. Dit advies kregen we van het gietvloer bedrijf: "De dekvloer bevat een aantal oneffenheden. Omdat de gietvloer ondergrond volgend is adviseren wij de vloer eerste te laten voorbewerken. - het aanbrengen van egaline. Deze egaline heeft een dikte van 3– 5 mm. Het aanbrengen van de egaline zal in de week voor de gietvloer uitgevoerd moeten worden. " Graag een all- in vierkante meter prijs inclusief btw. Staffel voor 1 tot 5 woningen, 70 tot 300 meter. Let op! Er wordt nog onderzocht of de oneffenheden misschien buiten het bouwbesluit vallen. In dat geval moet de bouwer zelf ervoor zorgen en zal deze opdracht niet meer nodig zijn.

Egaliseren van tegelvloeren

Wij hebben in onze oude woning in diverse ruimtes tegelvloeren liggen waar wij graag betonlook afwerkvloeren op willen aanbrengen. Voordat dat kan gebeuren moeten de tegelvloeren geëgaliseerd worden. Het gaat om ongeveer 82 m² over vloertegels van 60 x 60 cm. Deze tegelvloer is al behoorlijk glad en behoeft een minimale laag egaline. In de keuken en bijkeuken zijn vloertegels van 15 x 15 cm en daar is de ondergrond erg onregelmatig en zijn de voegen groot. Daar moet op 21 m² maximaal 5 mm egaline worden aangebracht. Als laatste willen wij in een badkamer van 10 m² een gladde tegelvloer met tegels van 15 x 15 cm laten egaliseren met een minimale laag. We willen deze klus in de 2e helft van januari laten uitvoeren en ontvangen graag uw offerte.

Egaline op badkamer/tegelvloer aanbrengen

Ik wil egaline laten leggen bovenop mijn tegelvloer in de badkamer. Deze is ongeveer 6 m2.

Egalinevloer op de dekvloer aanbrengen

Wij hebben een zwevende cementdekvloer die we al extra hebben laten verharden door meer cement te laten verwerken. Graag zouden we deze vloer van egaline (op kleur) willen laten voorzien. ongeveer 70m2.

Egaline in keuken aanbrengen

Graag zou ik mijn keukenvloer egaline willen aanbrengen. Mits dat een goed idee is, hij wordt intensief gebruikt. Eronder is een houten vloer, het is een huis uit 1901, wel een nieuwe houten vloer gemaakt. Nu bekleed met linoleum-tegels die moeten er misschien wel uit. De oppervlakte is ongeveer 25 m2.

Egaline aanbrengen

110 square meter in one square room. Floor is sanded and cleaned both vacuum. I need 3 mm egaline. Please quote price. Location is Amsterdam north. If possible in the next two weeks.

Aanbrengen van egaline op beton

Het aanbrengen van een egaline vloer over een estrichvloer (fermacel). Ik heb gelezen dat egaline beton als afwerkvloer kan worden gebruikt als daar een parketlak overheen is aangebracht. De bestemming is een appartement in een oude school. Het is een houten vloer waar overheen een vloer met verwarming en isolatie is aangebracht. Hij mag niet te zwaar worden vanwege de constructie. Dus graag zou ik willen weten wat het gewicht van 2 mm egaline p/m2 en ook wat de kosten zijn. Het gaat om 2 ruimtes, 1 x 50 m2 en 1 x 35 m2.

Egaline laag over beton aanbrengen

Een betonvloer van zo'n 2 bij 4 meter voorzien van een egaline laag. In de hoek moet het putje vrij blijven! Het gaat om het aanbouw schuurtje bij ons huis. Daar doen we persoonlijk niet veel mee alleen de katten zijn daar vaak. Soms gaat 1 van de katten daar zijn territorium proberen te maken en doet dat op het beton dat trekt er in en daar krijg je een niet zo Prettige geur van. Nu las ik dat een nieuwe laag beton kon werken maar dan krijg je daarna hetzelfde weer dus dacht ik dat een egaline laag beter werkt aangezien daar niks intrekt.