Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Egaline aanbrengen om de betonvloer te egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: egaline aanbrengen om de betonvloer te egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: egaline aanbrengen om de betonvloer te egaliseren

Egaliseren van tegelvloeren

Wij hebben in onze oude woning in diverse ruimtes tegelvloeren liggen waar wij graag betonlook afwerkvloeren op willen aanbrengen. Voordat dat kan gebeuren moeten de tegelvloeren geëgaliseerd worden. Het gaat om ongeveer 82 m² over vloertegels van 60 x 60 cm. Deze tegelvloer is al behoorlijk glad en behoeft een minimale laag egaline. In de keuken en bijkeuken zijn vloertegels van 15 x 15 cm en daar is de ondergrond erg onregelmatig en zijn de voegen groot. Daar moet op 21 m² maximaal 5 mm egaline worden aangebracht. Als laatste willen wij in een badkamer van 10 m² een gladde tegelvloer met tegels van 15 x 15 cm laten egaliseren met een minimale laag. We willen deze klus in de 2e helft van januari laten uitvoeren en ontvangen graag uw offerte.

Egaline op badkamer/tegelvloer aanbrengen

Ik wil egaline laten leggen bovenop mijn tegelvloer in de badkamer. Deze is ongeveer 6 m2.

Egalinevloer op de dekvloer aanbrengen

Wij hebben een zwevende cementdekvloer die we al extra hebben laten verharden door meer cement te laten verwerken. Graag zouden we deze vloer van egaline (op kleur) willen laten voorzien. ongeveer 70m2.

Egaline in keuken aanbrengen

Graag zou ik mijn keukenvloer egaline willen aanbrengen. Mits dat een goed idee is, hij wordt intensief gebruikt. Eronder is een houten vloer, het is een huis uit 1901, wel een nieuwe houten vloer gemaakt. Nu bekleed met linoleum-tegels die moeten er misschien wel uit. De oppervlakte is ongeveer 25 m2.

Egaline aanbrengen

110 square meter in one square room. Floor is sanded and cleaned both vacuum. I need 3 mm egaline. Please quote price. Location is Amsterdam north. If possible in the next two weeks.

Aanbrengen van egaline op beton

Het aanbrengen van een egaline vloer over een estrichvloer (fermacel). Ik heb gelezen dat egaline beton als afwerkvloer kan worden gebruikt als daar een parketlak overheen is aangebracht. De bestemming is een appartement in een oude school. Het is een houten vloer waar overheen een vloer met verwarming en isolatie is aangebracht. Hij mag niet te zwaar worden vanwege de constructie. Dus graag zou ik willen weten wat het gewicht van 2 mm egaline p/m2 en ook wat de kosten zijn. Het gaat om 2 ruimtes, 1 x 50 m2 en 1 x 35 m2.

Egaline laag over beton aanbrengen

Een betonvloer van zo'n 2 bij 4 meter voorzien van een egaline laag. In de hoek moet het putje vrij blijven! Het gaat om het aanbouw schuurtje bij ons huis. Daar doen we persoonlijk niet veel mee alleen de katten zijn daar vaak. Soms gaat 1 van de katten daar zijn territorium proberen te maken en doet dat op het beton dat trekt er in en daar krijg je een niet zo Prettige geur van. Nu las ik dat een nieuwe laag beton kon werken maar dan krijg je daarna hetzelfde weer dus dacht ik dat een egaline laag beter werkt aangezien daar niks intrekt.

Egalinelaag aanbrengen op betonvloer

Betonvloer egaliseren met egaline. Het betreft ca. 60 m2.

Egaline op net gestorte vloer aanbrengen

Het egaliseren van een net gestorte betonvloer waarvan de top laag niet overal hard is. De ruimte is leeg. Het doel is een stevige toplaag te krijgen.

Egaline vloer aanbrengen

In ons hele appartement van 66 m2 in Amsterdam, dat medio november wordt opgeleverd, willen wij graag een egaline vloer laten aanleggen. De egaline is bedoeld als zichtvloer/afwerkvloer die we zelf zullen afwerken met watergedragen lak. We willen graag een lichtgrijze cementkleurige egaline, die ook na het lakken zijn kleur behoudt. We willen nadrukkelijk geen beton-look. Er zitten gebruikerssporen in de ondervloer met een aantal oneffenheden. We verwachten dan ook dat er een dikkere laag gestort moet worden. Graag willen we dit vrijdag 27 oktober aan u laten zien. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto om de hoek kwijt.