Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Douchevloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: douchevloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: douchevloer

Douchevloer

Graag een douche vloer. Waar de tegels zijn verwijderd moet een nieuwe vloer komen. Om dit te realiseren zal het eerst geëgaliseerd moeten worden, en een pvc vloer moeten worden gelegd. De pvc heb ik al aanwezig. 2,40 x 2,50 meter. In een appartement met lift.

Terrazzo en hardstenen vloeren polijsten

Ik ben op zoek naar een vakman voor het uitvoeren van de volgende opdracht: - polijsten (en 2 scheuren herstellen) zwarte granito douchevloer met afmeting 115 x 120 cm. Er zijn kalkresten op de vloer. - polijsten zwarte granito douchevloer met afmeting 90 x 90 cm. Er zijn kalkresten op de vloer. - polijsten zwarte hardstenen vloer serre met afmeting 240 x 425 cm. Er zijn doffe plekken en kleine beschadigingen op de vloer. - polijsten drie hardstenen vensterbanken met afmeting 125 x 25 cm + 100 x 25 cm + 125 x 25 cm. Er zijn beschadigingen/kleine kringen op de vensterbank.

Douchevloer van polyester maken

Ik wil de douche vloer van polyester laten maken zodat er later overheen betegeld kan worden. De vloer is 160x160. Graag een prijs opgave voor werk +materiaal. De werkplek is goed bereikbaar.

Lekkage via douchevloer verhelpen

Mijn douchevloer van 90 x 100 lekt. Er liggen vloertegels 30 x 30 cm van een soort Chinees marmer op watervast multiplex gelijmd. De vloer zit er strak en vast in. De wanden zijn betegeld met tegels van 15 x 15 cm. Ik wil de lekkage laten verhelpen, misschien moet er een goede kit worden geplaatst. Ook wil ik advies over de mogelijkheid om er een gietvloer in te maken.

Vloer van de inloopdouche herstellen

Onze badkamervloer inclusief de inloopdouche is bekleed met granieten platen van max 80/40 cm. Een plaat in de inloopdouche wipt heel licht, hetgeen vooral merkbaar is bij het douchen. Dit zal vermoedelijk uiteindelijk tot een lekkage leiden hetgeen ik wil voorkomen. Ik beschik nog over 2 volledige platen en een reststuk. De opdracht bestaat uit het verwijderen van de los gekomen plaat, eventueel ook de daaraan vastliggende plaat c.q. een gedeelte daarvan nadat die geflext is. Het zo mogelijk aanbrengen van waterdicht ondervlies en plaatsen en afvoegen nieuwe platen. Alsmede opnieuw kitten van de aansluiting op de drainagegoot en de randen tegen de muur. De muur is ook bekleed met graniet. Alleen de platen zijn voorhanden. Ander materiaal dient geleverd te worden. Een en ander in onderling overleg. Ik kan enige foto's toezenden. Inloopdouche is afgescheiden door glazen douchewand die geplaatst is op de rand van de aangrenzende plaat van de badkamervloer. Die ligt enkele millimeters hoger dan de douchevloer.

Granito douchevloer aanbrengen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een granito vloer in de inloopdouche. Het vloeroppervlak is ongeveer 2 m2. Eventueel dient de vakman ook de glazen wand te leveren en te plaatsen.

Granieten douche- en toiletvloer polijsten

Ik heb een douchevloer van dof grijs graniet en dito toiletruimte. Ik wil deze vloeren graag laten polijsten. Samen ongeveer 6 m2. Graag offerte.

Douchevloer aanhelen

Ik wil de douchevloer aangeheeld en gerepareerd hebben. De oppervlakte is 1,5 m2. Het moet of geheel vernieuwd worden met Terrazzo. Ik kan foto's van de vloer mailen aan u.

Epoxyvloer in de badkamer aanbrengen

Wij hebben een huis gekocht en willen de douchevloer gaan mosaieken en laten afwerken met epoxy. Is epoxy geheel waterdicht en slipvrij te krijgen? Ik las op jullie site dat met azijn alleen schoongemaakt kan worden en dat het lang duurt voor we de vloer van de douche echt goed kunnen gebruiken. (hoe lang duurt dit precies? ) of kunnen we beter iets anders gaan verzinnen? Wat zijn hier de kosten van? Het gaat om een ruimte van 1 bij 2 m2.

Scheur in granieten douchevloer opvullen

We gaan ons huis te koop zetten. De scheur in de granieten douchevloer moet opgevuld worden omdat het representatief moet zijn. De scheur is 1 tot 2 millimeter dik en 1 meter tot 1.20 meter lang.