Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deuk in parketvloer repareren en vlekken verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deuk in parketvloer repareren en vlekken verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deuk in parketvloer repareren en vlekken verwijderen

Deuk in parketvloer repareren en vlekken verwijderen

Deuk in parketvloer repareren en vlekken verwijderen. In de woonkamer van 60 m2.

Schade herstel beschadigde parketvloer

Wij hebben tijdens het bezorgen van een wasmachine schade veroorzaakt aan een vloer bij een klant, het is een deuk van zo'n 10cm lang, foto's bijgevoegd Nu zijn wij op zoek naar een oplossing hiervoor, heeft u misschien suggesties hoe dit aan te pakken?

Gat en deuk in parketvloer repareren

Graag offerte voor het repareren van een deuk in de parketvloer door de val van een hard voorwerp. De bovenlaag en de onderlaag zijn beschadigd. Het gat is ongeveer 2 x 2 cm.