Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dekvloer over vloerverwarming? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dekvloer over vloerverwarming. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dekvloer over vloerverwarming

Dekvloer begane grond

61m2 (6cm dik)dekvloer begane grond woonhuis. Vloerverwarming in dekvloer. (is al aangelegd) Graag prijs voor de dekvloer.

Aanbrengen zandcement dekvloer

Wij willen graag een zandcement 5cm-7cm, vezelversterkte dekvloer voor het afwerken van de vloerverwarming die op netten is aangebracht. Totaal over 3 verdiepingen ca. 150m2 (zie bijlage) Locatie object in Diemen. D20 dikte denk ik zelf?

Dekvloer over vloerverwarming realiseren

Wij zijn bezig met een renovatie waarbij we vloerverwarming gaan realiseren. We hebben hiervoor alleen nog een dekvloer nodig. Het huis is opgedeeld in 3 wooncompartimenten en een algemene ruimte en wordt straks gebruikt als familiehuis. Totaal ongeveer 380 m2 en een dikte van ongeveer 4 a 5 cm. Tekening toegevoegd.

Vloer isolatie, dek en smeervloer aanbrengen (op zand)

55m isolatie aanbrengen op het zand, vloer storten en dekvloer leggen voor vloerverwarming, vloerverwarming aanleggen en smeervloer voor PVC vloer aanbrengen.

Dekvloer over vloerverwarming

Wij zouden graag een dekvloer van 6 cm over de vloerverwarming laten aanbrengen. De oppervlakte is ca 120 m2 en is allemaal gelijkvloer met een minimaal aantal tussenmuren.

Zandcement dekvloer storten

Ik zoek een vakman die 38 m2 aan zandcement dekvloer kan storten van ca 6cm dik. Waterpas over vloerverwarming (ligt er op draadnet). Afwerking wordt PU gietvloer.

granieten vloer hal

We willen een granieten/terrazzo vloer in de hal, open kast en toilet. De maten zijn: vloer hal 6,1m x 1,15m, toilet 1m x 0,97m en kast 0,9m x 0,9m. De vloer is een nieuwe zand/cement dekvloer met vloerverwarming. uitvoering: 'standaard' zwarte rand aan de zijkanten, blokjes lijn en licht middenvlak. Graag met gele/creme tinten zodat het wat warmer wordt. In de bijlage een voorbeeld (vloer die bij vrienden ligt). Graag ontvangen we een offerte. Met

Gietvloer

wij willen een gietvloer voor onze nieuwbouw woning en zouden graag een prijsberekening willen aanvragen. het huis is 45m2 en wordt opgeleverd met een cement dekvloer met vloerverwarming.

Spaanplaat ondervloer verwijderen

Er ligt een eiken planken voor in een L-vormige woonkamer/eetkamer. Totale oppervlakte 61m2. De eiken planken liggen op een spaanplaat ondervloer. Eiken planken kan ik zelf verwijderen. Het gaat om de spaanplaat ondervloer. Deze ligt verlijmd op de cementdekvloer. De spaanplaat dient verwijderd te worden zodat ik vloerverwarming kan infrezen en een nieuwe houten vloer kan leggen. Additioneel - en apart opgenomen in de offerte - In een hal ligt een tegelvloer 14m2 (waarschijnlijk verlijmd) van natuursteen 50x50. Deze dient ook verwijderd te worden en dekvloer dient vlak afgeleverd te worden.

nieuwe vloer incl verwarming+isolatie

Wij krijgen een nieuwe woning met een betonvloer. Wij willen vloerverwarming realiseren maar de vloer is te dun om te isoleren. Dus wij zijn opzoek naar een partij die op de begane grond de betonvloer kan verwijderen (op zand) om te kunnen isoleren en verwarming aan te kunnen leggen. Vraag ik mij wel af wordt dit beton in 2x keer storten (met dekvloer) of in 1 keer? Het zou gaan om ongeveer 70m2.

Partners

Partners van Casius