Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dekvloer voor keuken en badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dekvloer voor keuken en badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dekvloer voor keuken en badkamer

Zandcement dekvloer storten

Ik zou graag in mijn woning een dekvloer willen. In de hal, woonkamer en in de keuken van een totaal oppervlakte van 47 m2. Er gaat waarschijnlijk een PVC vloer overheen.

Cementdekvloer verwijderen

Het gaat om het verwijderen en het direct afvoeren van een cement dekvloer. Op de keuken na ligt er een houten vloer die wij zelf al verwijderen. In de keuken ligt nog een tegelvloer van ongeveer 10 m2. Totale oppervlakte ongeveer 53 m2.

Dekvloer voor keuken en badkamer

1- dekvloer keuken 14 m², 6 cm dik. Op betonnen funderingsplaat ligt isolatie, wapeningsnet en vloerverwarming. Er gaat hout op komen. 2- dekvloer badkamer. 9,5 m², 4 cm dik. Op lewisplaten met vloerverwarming. Deel inloopdouche 90 x 1.20 cm eventueel gelijk met afschot. Uitvoering van het project zo spoedig mogelijk.

Egaliseren cement dekvloer

Wij verwachten eind november de overdracht van onze nieuwbouwwoning. We willen de cement dekvloer in de keuken van 18 m² graag laten egaliseren. We horen graag van de vakman of het mogelijk is om een kleur aan de egaline toe te voegen, zodat de geëgaliseerde vloer als toplaag kan worden gebruikt. Wij krijgen graag advies en uw offerte.

Cement dekvloer storten

Ik wil graag een zandcementdekvloer laten storten op een houten ondervloer. Dit omdat er daarna tegels op geplaatst zullen worden. Het gaat om woonkamer/keuken/hal met een totaal van 38 m2.

Beton in de woonkamer laten storten

Ik wil graag een betonnen vloer laten gieten in de woonkamer en keuken. In totaal is het ongeveer 45 m2. De vloer moet ook nog afgewerkt worden, daarmee bedoel ik dat ie bewerkt moet worden. Ik wil zelf de vloerverwarming leggen. De betonnen vloer, dekvloer en vloerbedekking (ook beton) wil ik door u laten doen. Ik hoor graag van jullie.

Plavuizen vloer verwijderen en egaliseren

Het gaat om het verwijderen van onze plavuizen vloer in woonkamer, keuken en hal, loopt helemaal door. Totaal 80 m2. De vloer is gelijmd op de dekvloer met daaronder vloerverwarming. De container kan naast de deur op de oprit geplaatst worden.

Verlijmde parketvloer verwijderen

In het huis van onze kinderen willen wij graag de verlijmde parketvloer laten verwijderen met oplevering van een gladde cement dekvloer: (1) Ons gelijmd massief eiken parket (20 mm) 45 m2 in de woonkamer (2) Onze tegelvloer in de Hal 5 m2, Toilet 1 m2 en Keuken 8 m2 Wat zijn de all-in kosten, hoeveel verwijder tijd/dagen en kan dit op korte termijn? Na oplevering van de gladde cementdekvloer willen wij voerverwarming infrezen en afwerken met grote 1 x 1 meter tegels voor een moderne uitstraling.

Cementdekvloer aanbrengen

Ik wil graag een nieuwe dekvloer in de keuken (circa 6 m²) en in de aanbouw (circa 7 m²). De aanwezige vloer moet nog uitgebroken worden. Er zullen gerectificeerde tegels (60 x 120 cm) van 0.9 cm dikte worden opgelegd. Deze moeten nog worden aangekocht. Belgisch telefoonnummer.

Betonvloer op de begane grond egaliseren

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning afgebouwd en ik verwacht dat de aannemer over 2 weken klaar is. Tijdens het indrogen van de zandcement dekvloer zijn hier en daar wat lichte kuilen ontstaan. We willen de hele beganegrondvloer van 130 m² laten egaliseren met ongeveer 3 mm. Het gaat om de keuken, woonkamer en hal waar de vloer doorloopt. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die over 2 weken tijd hebben voor deze klus.

Partners

Partners van Casius