Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dekvloer garage aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dekvloer garage aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dekvloer garage aanbrengen

Dekvloer garage aanbrengen

In de garage dient er een nieuwe dekvloer op de betonvloer aangebracht te worden. De oppervlakte is ongeveer 15 m2.

Cement dekvloer storten in de garage

Ik heb een nieuw gebouwde garage en daar moet nog een cement dekvloer in aangebracht worden op een gewapende betonvloer. Oppervlakte is circa 22.5 m2. De dikte van de vloer moet circa 5 cm zijn. Gevlinderd of geschuurd afwerken (glad).

Zand/cementvloer aanleggen in garage

Het gaat om het storten van een zand/cementdekvloer voor een garage op nieuwe gewapende betonvloer en glad afwerken. De oppervlakte van de garage is ongeveer 33 m2. De elektrische vloerverwarmingsmatten worden wel nog onder de dekvloer gelegd voordat deze gestort wordt.

Epoxyvloer smeren in garage

Het gaat om het laten aanbrengen van een epoxy-vloer in onze nieuw te bouwen garage. Afmetingen zijn 3.80 x 6.50 meter. Het betreft een nieuwbouwwoning die medio december wordt opgeleverd. Er wordt een extra dekvloer van 70 mm op de betonvloer aangebracht i.v.m. leidingen van de vloerverwarming. Graag ontvangen wij van u een vrijblijvende offerte voor deze werkzaamheden.

Zandcementdekvloer storten

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een zandcement dekvloer voor in de garage. De garage is 5 bij 8 meter en de vloer word circa 4 cm dik. Hierna word deze betegeld met 60 bij 60 tegels. Er word eerst een combinatie vloer tussen de bestaande fundering gemaakt dus u werkt op een nieuw betonnen ondervloer. De werkzaamheden staan gepland voor volgend voorjaar.

Sterke dekvloer in garagekelder

Het maken van een sterke dekvloer van ongeveer 4 naar 7 cm. In een garage kelder. Oppervlak ongeveer 580 m2. Geschikt voor auto's.

Gietvloer in de woonkamer aanbrengen

50 m2 woonkamer vloerverwarming aanleggen als hoofdverwarming + gietvloer. 18 m2 garage gietvloer aanleggen, zonder vloerverwarming. Bestaande bouw met zandcement dekvloer.

Cementdekvloer laten aanbrengen

In de garage zou ik een cement dekvloer van 5 cm willen laten aanbrengen. Garage is 35 m2 (goed bereikbaar). De ondergrond is een beton gestorte vloer. Er komt geen vloer verwarming in.

Zandcementdekvloer in een garage aanbrengen

Ik heb een garagevloer van 6,60 x 3,06 meter met een groot hoogteverschil tussen de voor- en achterzijde. Ik wil daar een kantoorruimte gaan maken en daarom de vloer mooi vlak laten maken. Het hoogteverschil van 0 naar 4 cm blijkt te groot om eenvoudig te egaliseren. Mij is geadviseerd om er een vlakke vloer in te laten maken middels een zand-cement dekvloer. Ik laat de ruimte graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Cementdekvloer in de garage aanbrengen

Ik wil graag een cementen dekvloer laten leggen in de garage. Het gaat om 1 ruimte van ongeveer 36 m2 en de vloer moet 8-10 centimeter dik worden. Er ligt geen vloerverwarming dus hier hoeft geen rekening mee gehouden te worden.