Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Dekvloer in de badkamer aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: dekvloer in de badkamer aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: dekvloer in de badkamer aanbrengen

Dekvloer in de badkamer aanbrengen

Het gaat hier om het storten van een dekvloer in de badkamer in een nieuwbouw woning (van 5.40 meter x 2.34 meter). Badkamer is casco opgeleverd zonder dekvloer in verband met een andere indeling: - Extra krimpnetten zijn geplaatst; - Vloerverwarming aanwezig; - Hoge nauwkeurigheid m.b.t. egalisatie/waterpas vereist; - Hoge vloeibaarheid gewenst omdat leidingen in leidinggoten liggen en het beton daaromheen moet vloeien; - Liefst vezelversterkt beton.

Dekvloer voor keuken en badkamer

1- dekvloer keuken 14 m², 6 cm dik. Op betonnen funderingsplaat ligt isolatie, wapeningsnet en vloerverwarming. Er gaat hout op komen. 2- dekvloer badkamer. 9,5 m², 4 cm dik. Op lewisplaten met vloerverwarming. Deel inloopdouche 90 x 1.20 cm eventueel gelijk met afschot. Uitvoering van het project zo spoedig mogelijk.

Tegelvloer verwijderen

Verwijderen vloer inclusief zandcement dekvloer van circa 5 cm. Op de dekvloer ligt een travertin vloer en daarbovenop is een keramische tegel gelijmd. Oppervlakte circa 75 m2. Daarnaast nog 13 m2 dekvloer zonder tegels verwijderen en circa 6 m2 in de badkamer ( met tegels). Woning is goed bereikbaar.

Zandcement dekvloer storten

Graag wil ik een prijs opgave voor het afstorten van een zandcementvloer voor badkamer van 4.70 m2 en dan graag 8 cm dik. Omdat er een bad direct op komt te staan. Ik ben zelf aannemer, heb geen zin om zelf al die zakken te sjouwen en de vloer te storten... vandaar deze wens naar jullie. Het zou woensdag of donderdag uitgevoerd moeten worden.

Vloerverwarming met dekvloer aanbrengen

Ik ben op zoek naar een installatie van een vloerverwarming in nieuwbouwwoning. Beneden verdieping (ongeveer 71 m2) als hoofdverwarming en badkamer (ongeveer 4 m2). Vloerverwarming in combinatie met dekvloer.

Grindvloer in badkamer en toilet

Badkamer van p/m 5 vkm met inloopdouche voorzien van de juiste grindvloer incl. Seal. De vloer van de badkamer is voorzien van nieuwe dekvloer. De inloopdouche is voorzien van een afvoergoot. De vloer is vrij van obstakels (toilet enz. ) Toilet beneden is klein en rechthoekig p/m 2 vkm. Met hangend toilet.

Zandcement dekvloer aanbrengen

Dekvloer in de badkamer (nieuwbouw), met gedeeltelijk een afschot ivm inloopdouch betreft 8m2, 5 a 6 cm dik

Granito vloer in badkamer aanbrengen

Het betreft het aan brengen van een zandcement dekvloer op afschot met granito. De afmeting is 3.78 x 3.29 meter. Het gaat om een badkamer in een nieuwbouwwoning.

Leggen van een cementdekvloer

Het leggen van een cementdekvloer in een aanbouw van een huis. Het betreft een berging, woonkamer,hal en badkamer. In alle vloeren komt vloerverwarming. De badkamer is 9 m2 en moet een dikte van 6 cm dekvloer op zwaluwstaart platen met afschot van 1,5 cm in de douche. De woonkamer, hal en berging zijn in totaal 57,3 m2. Hier moet 8 cm dekvloer op isolatie. Hierbij is bewapening aangebracht. Tussen berging en hal komt een scheiding tussen de vloerdelen. De ruimten zijn leeg en zijn al stort klaar gemaakt inclusief randstroken en vloerverwarming. Het gaat om een zwevende dekvloer.

Dekvloer in de badkamer storten

Dekvloerbadkamer storten Afschot douche ruimte is 3x2,50 Hoogte vloer4 cm max

Partners

Partners van Casius