Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete laminaatvloer in het appartement leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete laminaatvloer in het appartement leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete laminaatvloer in het appartement leggen

Complete laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag laminaat leggen inclusief ondervloer en plakplint. Het gaat om de vloer van slaapkamers op twee verdiepingen, in totaal 3 slaapkamers en 2 hallen. Totaal oppervlakte is ongeveer 38 m2 en de lengte plakplint is ongeveer 53 m2.

Complete laminaatvloer in het appartement leggen

Ik wil 48 m² laminaat met ondervloer en plakplinten leggen in mijn nieuwe appartement op de 2e verdieping. Ik koop alle materialen zelf bij Praxis. Ik hoor graag wat de legkosten zijn.

Cement vloer repareren en laminaat leggen

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het herstellen van een complete laminaatvloer. Het herstel is nodig door een lekkage. Laminaat, plinten en ondervloer is gekocht. Het betreft een appartement in Blouwkabel. Woonkamer met open keuken, hal en 2 kamers. Daarnaast moet de open gebikte vloer - zie foto - hersteld worden. Het gaat om ongeveer 60 vierkante meter.

Complete laminaatvloer leggen

In een ruimte van ongeveer 12 m2 dient er een onderfolie, laminaat en plakplinten gelegd te worden.

Complete laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen, inclusief ondervloer en plinten. Zowel beneden als boven. Totale oppervlakte 70 m2.

Complete laminaatvloer laten aanleggen

Onze dochter gaat binnenkort verhuizen en voor haar nieuwe woning kopen we 70 m² laminaat met ondervloer en plinten bij Praxis. We willen dat laten leggen en ontvangen daarvoor graag uw vrijblijvende offerte.

Complete laminaatvloer leggen

In ons appartement willen we graag laminaat/ondervloer/plinten laten leggen, totaal van ongeveer 44 m² (inclusief 10%).

Laminaat leggen en afwerken

Voor herstelwerkzaamheden na lekkage zijn wij op zoek naar een vakman die een nieuwe laminaatvloer kan leggen, inclusief ondervloer en plakplinten. Graag ontvangen wij een offerte, met daarop in ieder geval de volgende kosten (gebaseerd op inkoopprijs bij Praxis Bouwmarkt) en de door u verwachte kosten voor het leggen van de vloer. Deze offerte kunnen wij overleggen met onze verzekering en indien akkoord, kunnen wij u direct inschakelen. Alvast hartelijk dank voor uw offerte. Materialen ten behoeve van een vloeroppervlak van 18 m2: 1-Praxis kliklaminaat 'decomode original Hamburg' 7 mm, slijtklasse 31, 15 jaar garantie x 8 pakketten á Praxis plakplinten, 8x 'plint 2.40 meter' áclips', 2 x pak á 25 stukslegveren', 2 x pak á 20 stuksondervloer', 2 x pak 10m2 ávloertape', 2 x rol á totaalprijs materialen. Hierbij komt uiteraard het door u vastgestelde tarief. Graag ontvangen wij een complete offerte met deze gegevens gecombineerd.

Complete laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag in mijn gehele huis, 60 m2, een nieuwe laminaatvloer van een kwaliteit van rond de 25 euro m2. Inclusief ondervloer en plinten en montage. De oude vloer moet er ook nog uit.

Complete laminaatvloer laten leggen

Door waterleiding scheur huidig laminaat waterschade de verzekering vergoed 62 vierkante meter is mijn hele huis, wat zijn de kosten om een hele nieuwe vloer te laten leggen met ondervloer en hoge plinten en wat zijn de kosten om een witte vloer te laten leggen van ander hard materiaal wat goed schoon te houden is, hebben jullie een winkel of showroom in Amsterdam.

Partners

Partners van Casius