Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Coaten van de betonvloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: coaten van de betonvloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: coaten van de betonvloer

Betonvloer storten, vlinderen en coaten

Betreft een nieuwbouw aanbouw keuken waarin komende maand vloerverwarming gelegd word. Graag daaroverheen zouden wij een "leef" betonvloer willen als eindvloer, het betreft 55 m2.

Coaten van de betonvloer

Welk type vloer moet geschilderd worden? Betonvloer. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een betonvloer van een zithoek buiten. Deze is 380 x 280 cm. Later dient er nog een stuk van 380 x 100 cm gedaan te worden nadat smeervloer van toilet, kleedkamer en douche erin zit. Deze vloer moet dus gecoat worden en er moet aan de zijkanten ook extra gecoat worden. Daar moet dus waarschijnlijk nog drie en een halve meter extra voor gecoat worden.

Betonvloer vlinderen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: betonvloer vlinderen. Nieuwbouwwoning nabij Leiden, oplevering eind 2018 / begin 2019. Wordt opgeleverd met vloerverwarming in cement dekvloer. Ik wil de vloer verven / coaten met -specialist. Hiervoor dient de vloer gevlinderd te worden en ik wil graag alvast een indicatie van de kosten ontvangen om tijdig een keuze te kunnen maken. Het gaat om circa 40 m2.

Vloer coaten

Graag laten wij in de keuken een vloercoating, betonlook, aanbrengen. De oppervlakte is 30 m2 en zal op korte termijn uitgevoerd moeten worden. Binnen 4 jaar willen we gehele beneden vloer voorzien van vloerverwarming en betonvloer/gietvloer.

Garage egaliseren

Garagevloer van c.a. 40 m2 betonvloer egaliseren en coaten. De garage is goed te bereiken, want hij ligt aan de straatkant.

Betonvloer egaliseren en verven

Wij willen in een winkelpand een kapsalon maken. De ruimte is 142 vierkante meter. We zouden deze vloer egaal willen laten maken en laten coaten. Het betreft een nieuw pand. Wat zijn hiervan de kosten?

Betonvloer egaliseren en eventueel coaten

Ik zou graag de betonnen vloer in mijn garage laten egaliseren en eventueel laten coaten. Ik wil een zo glad mogelijke vloer. Het gaat om ongeveer 25 vierkante meter. Hoor graag wat dit kost: egaliseren of egaliseren+coaten.

Egaliseren van de betonvloer

In onze woning die we per september gaan betrekken, willen we graag de betonvloeren laten egaliseren. Het gaat om de afmetingen: -BG: woonkamer/keuken: 45 m2 - hal, toilet: 9 m2 -aanbouw: 24 m2 Eerste verdieping: 3 slaapkamers: 40m Kunt u aangeven wat de kosten per m2 zijn (materiaal en arbeidskosten). Indien mogelijk ook offreren hoeveel het laten verven/coaten van de geëgaliseerde vloer kost.

Betonvloer egaliseren en coaten

Graag laat ik de vloer van een bovenwoning egaliseren en coaten. De oppervlakte is ongeveer 70 m2.

Betonvloer mat laten polijsten

We gaan binnenkort een nieuwe vloer van 6 cm dik laten aanbrengen. De oppervlakte is 77 m2. Als u aan de slag gaat is de vloer volledig uitgehard en ook al netjes gevlinderd. De vloer moet mat blijven. Impregneren of coaten? Schuren, polijsten en de afwerklaag aanbrengen. Graag een scherpe offerte.