Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Clicklaminaat leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: clicklaminaat leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: clicklaminaat leggen

Laminaat in woonkamer leggen

Wij willen in de woonkamer clicklaminaat laten leggen, ongeveer 40 m2. De ondervloer ligt er al. Plinten zitten er al op. Materiaal weet ik niet wat er nodig is. Graag in overleg. Maten 138 x 24.4 cm (LxB). Dikte 8 mm met V groef.

Laminaat vloertegels leggen

Het gaat om het leggen van ca. 40 m2 laminaattegels in drie ruimtes. De antraciet laminaattegels zijn verkrijgbaar bij/van Quickstep maar ik sta open voor andere ideeën. De materialen mogen opgenomen worden in de offerte. De ruimtes moeten nog leeggehaald worden, wilt u dit ook opnemen in de offerte? De huidige clicklaminaat vloer zou eventueel verwijderd kunnen/moeten worden.

Clicklaminaat leggen

Het laten leggen van laminaat in woonkamer en gang (samen ongeveer 50 a 60 m2). Ondervloer ligt al. Plinten leg ik zelf. Laminaat is aangeschaft en aanwezig. Snijder en decoupeerzaag aanwezig. Begin gemaakt met leggen, maar er staat teveel spanning op waardoor de zesde baan niet aansluit op de naastgelegen baan. Indien nodig kan dit weer worden weggehaald.

Clicklaminaat laten leggen

Wij zouden graag clicklaminaat laten leggen, inclusief ondervloer en de plinten. Het gaat over de 1ste verdieping van ons huis en bevat 3 slaapkamers en een overloop. Er zitten geen dorpels dus kan gewoon doorgelegd worden. Oppervlakte circa 26 m2. Laminaat al aangeschaft evenals ondervloer en plinten.

Clicklaminaat vakkundig leggen

Op de begane grond (47 m2) dient reeds aangekocht (inclusief folie en ondervloer en afwerkplintje) clicklaminaat vakkundig gelegd te worden. Het liefst in week 45 (6 t/m 10 november)

PVC clicklaminaat leggen

Wij willen graag weten wat het ongeveer gaat kosten om PVC clicklaminaat te laten leggen in ons nieuwbouw appartement. Dit zal ongeveer 95 vierkante meter zijn. Betreft zwevende vloeren.

Vinyl clicklaminaat laten leggen

Ik wil graag 28 m2 vinyl click laminaat met geïntegreerde ondervloer leggen in de gang en de aansluitende slaapkamers (2 x). De oude vloer verwijder ik zelf.

Clicklaminaat met ondervloer en plinten leggen

Ik wil in mijn bijkeuken van 7.50 m2 PVC click laminaat inclusief een ondervloer en plinten laten leggen. Het laminaat en de plinten schaf ik zelf aan, de ondervloer wil ik vragen of jullie die mee kunnen leveren. Er ligt op dit moment een tegelvloer waar het geheel overheen komt. Daarnaast dient er een ijzeren (hoek)plint geplaatst te worden in de opening naar de keuken.

PVC clicklaminaat van Flexxfloors leggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten leggen van 14 m2 Flexxfloors (PVC-click 4 mm dik). Het moet worden gelegd in een slaapkamer met een vlakke vloer.

Vinyl laminaat leggen in een nieuwbouwappartement

Omstreeks half februari wordt ons nieuwbouwappartement opgeleverd. Wij willen daar graag 91 m² vinyl-clicklaminaat laten leggen met plakplinten en een 2-in-1-ondervloer. Er ligt daar in het hele appartement vloerverwarming en op de kijkdag hebben we gezien dat de betonvloer er behoorlijk strak uit ziet. De vloer hoeft waarschijnlijk niet geëgaliseerd te worden, licht opschuren zal voldoende zijn. We hebben zelf alle materialen al besteld en ontvangen graag een prijsopgave voor het leggen.