Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Cementdekvloer met vezels aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cementdekvloer met vezels aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cementdekvloer met vezels aanbrengen

Cementdekvloer met vezels aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een cementdekvloer met kunststofvezels op de huidige betonvloer. Het gaat om 115 m2 op begane grond (ongeveer 40 m2 is 3 cm dik, andere 75 m2 wordt 5cm) en 4 m2 op badkamer 1e verdieping ook 5 cm dik. Graag zo spoedig mogelijk gemaakt.

Cementdekvloer met vezels storten

Ik wil graag een offerte voor 70 m2 cementdekvloer met vezels van ongeveer 5-6 cm dikte in onze woonkamer en hal. Er komt een isolatie aluminium folie met daarop vloerverwarmingsbuis op staalmatten. Daarover heen de cementdekvloer en in verband met de vloerverwarming dus graag met vezels. Bij voorkeur te storten in de week van 13 - 18 maart.

Cementdekvloer aanbrengen

Ik wil zou graag een offerte willen voor een cementdekvloer/ smeervloer. Oppervlakte van de begane grond is 70 m2, dikte is 7 centimeter. Er komt een parketvloer op dus de sterkte moet denk ik tussen CW12 en CW16 zijn? Zijn vezels nodig? Zo ja is hier een meerprijs voor? Ik hoor graag van u.

Cementdekvloer met vezels aanbrengen

Ik wil graag 70 m2 cementvloer met vezels (6 a 7 cm dik). Op de vloer ligt vloerverwarming. Ligging op begane grond, werkplek is goed bereikbaar, betreft de (bij)keuken. Levering 14 of 15 juli.

Cementdekvloer op vloerverwarming aanbrengen

Graag een offerte voor dekvloer op vloerverwarming. Met vezels en toevoeging. 60 m2 en 8 cm dik

Cementdekvloer op isolatiemateriaal aan laten brengen

Ik wil een cementdekvloer met een dikte van circa 8 cm aan laten brengen. Oppervlak is ongeveer 60-65 m2. De vloer dient versterkt te worden met vezels op isolatiemateriaal (Floormate).

Het leggen van een cementdekvloer over ...

Het leggen van een cementdekvloer over vloerverwarming in woning. Woning heeft 7 kamers op alleen de begane grond. Graag vezels in de cement vloer, vloer moet ongeveer 8 a 10 cm. dik worden.