Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Cementdekvloer smeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cementdekvloer smeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cementdekvloer smeren

Cementdekvloer begane grond

Graag zou ik een offerte willen voor het storten en smeren van een cementdekvloer in de woonkamer, hal en wc. Vooraf wordt vloerverwarming gelegd. Dikte cementdekvloer is 70 mm en de oppervlakte is 50 m2. Alvast dank!

Cementdekvloer smeren

Drie vloeren vormen samen één ruimte en moeten straks op één niveau met een gietvloer worden afgewerkt. Nu heeft allen de woonkamer vloerverwarming. De beide andere vloeren moeten ook vloerverwarming krijgen. Vloer één: de keuken. 13 m2. Geïsoleerd en voorzien van opgeruwde dekvloer. Voer twee: de eetkamer. 18 m2. Deze ligt tussen de keuken en de woonkamer. Ze is drie cm lager dan de keuken-en de woonkamervloeren. De dekvloer van de eetkamer is verwijderd. Er is géén isolatie, wat dus ook moet gebeuren. Vloer drie: De woonkamer. 31 m2. Deze is voorzien van vloerverwarming. Eventueel kan deze vloer worden opgehoogd om op niveau met de eveneens op te hogen andere kamers te worden gebracht. In de eetkamer is circa 9 cm ruimte tot de bovenkant van de dorpel/onderkant ramen.

Cementdekvloer smeren

Er moet bij ons een cementdekvloer over de vloerverwarming op de begaande grond gesmeerd worden. De vloer is ongeveer 70 m2 en moet uitgevoerd worden in de week van 24 t/m 28 juni.

Cementdekvloer smeren

Ik wil een badkamervloer en aanbouw eetkamervloer laten smeren. Het gaat 18 m2 totaal 12 cm dik.

Cementdekvloer aanbrengen

Ik wil een cementdekvloer laten smeren in een bestaande woning op de gehele begane grond. Ca. 150m2. Dikte vloer 60mm. Dit omdat er vloerverwarming is aangelegd. Bereikbaarheid vanaf de weg is goed!

Cementdekvloer leggen

Ik wil graag een cementdekvloer aan laten leggen/storten/smeren. Er wordt vloerverwarming aangelegd deze week, dus als het kan graag zsm de cementdekvloer aanleggen. Het gaat om een volledige begane grond van 45 m², zowel (open) keuken, woonkamer, hal en gang als toilet. Vloer- en randisolatie is aangeschaft, het gaat alleen om de cementdekvloer en het aanstrijken daarvan.