Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Cementdekvloer egaliseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cementdekvloer egaliseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cementdekvloer egaliseren

Cementdekvloer egaliseren

Voor het leggen van een PVC-laminaat vloer willen wij graag een prijs ontvangen voor het egaliseren van een 4 weken oude cementdekvloer van 65 m2.

Bestaande cementdekvloer egaliseren

We willen een bestaande cement dekvloer egaliseren. Het gaat om 90 m2. De verwachting is dat het 4 -6 mm moet zijn. Er komt parket op. Nu ligt er een oude Bruynzeel parketlaag op gelijmd, wat ik zelf ga verwijderen.

Cementdekvloer egaliseren

Het egaliseren van een cement dekvloer van ongeveer 70 m2.

Cementdekvloer egaliseren

Betreft een nieuwbouwwoning. Cementdekvloer ligt er strak in, parketlegger wil graag werken op een vloer die is geëgaliseerd. Verloop cementdekvloer is maximaal 2 mm per 2 meter.

Cementdekvloer laten egaliseren

Ik wil een cementdekvloer van een nieuwbouwwoning laten egaliseren en de ingefreesde sleuven moeten gedicht worden. Het is ongeveer 55 m2.

Cementdekvloer egaliseren

Ik wil graag een prijsopgave voor het egaliseren van een cementdekvloer. Het gaat om ongeveer 40 m2.

Egaliseren van een cement dekvloer

Het laten egaliseren van een cementdekvloer nadat hier een vloerverwarming in is gefreesd. Het gaat om 55 m2.

Cementdekvloer in een nieuwbouwwoning egaliseren

Op 13 oktober wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen op de hele beganegrondvloer een beton-ciré vloer laten aanbrengen. Voordat dat kan, moet de cementdekvloer van 115 m² eerst geëgaliseerd worden. We zoeken een bedrijf dat dit voor ons kan verzorgen op woensdag 25 oktober en ontvangen daarvoor graag uw offerte.

Cementdekvloer egaliseren

Ik heb een ruimte van 21,8 m2 die geëgaliseerd moet worden ten behoeve van een PVC afwerkvloer. De cementvloer ligt er achterin goed in, de voorste 9 m2 in niet zo mooi gelegd.

Cementdekvloer klaarmaken voor een PVC-vloer

We hebben een nieuwbouwwoning waar we een pvc vloer in willen verlijmen. De vloer is al netjes en vlak. Maar voor betere hechting willen we hem laten egaliseren. Gaat om ongeveer 130 m2 en er is maar minimale dekking nodig. Daarna wordt de pcv vloer gelegd (hier hebben wij al iemand voor).

Partners

Partners van Casius